27.6.2011

Hengissä

Miks musta tuntuu vähän siltä, että nykyään vähintään joka toinen mun kirjoittamista postauksista vakuuttelee teille että hengissä ollaan, vieläkin? Pakkko myöntää että oon laiskistunu ihan mahdottomasti blogin kanssa, mutta näitä kausia nyt on ollut ennenkin ja oon pretty positive, että jossain vaiheessa saan taas itseäni niskasta kiinni... Luonnollisesti ainoa hetki kun edes jaksan vähän yrittää on keksellä yötä ja aamulla odottaa herkullinen kello viiden herätys. Can't wait.


Anywhooooo, oon nyt siis palannu Suomeen ja ehtinyt viettää täällä reilut kolme viikkoa, aloittaa työt, ollut valmis lopettamaan työt (pienoinen motivaatio-ongelma tälläkin saralla), nähnyt Bon Jovin, viettänyt ihanan juhannuksen ja parit muutkin bileet, aloittanut hiustenvaalennusprojektin sekä harkinnut puolivakavissani toista au pair -keikkaa. Ens syksyn suunnitelmiakin on tullut pohdiskeltua jonkin verran ja oon vähän kallistumassa sellaseen suuntaan, että haen jotain superkiinnostavaa duunia joka auttais mua joskus tulevaisuudessa pääsemään kouluun tai sitten pidän ainakin kuukauden lomaa syyskuussa ja matkustan niin pitkälle kuin rahat riittää. Lontooseen :D

Tässä tällänen tiivistetty informaatiopläjäys ja tervehdys kaikille murusille, yritän tosissani palata ennen kuun loppua kertomaan kaikesta vähän tarkemmin. Ainakin Bon Jovin keikasta, päättäjäisistä, vikoista Islantipäivistä, Golden Circlestä, ekoista duunipäivistä ja muusta sälästä. Au Pairin aakkosetkin jatkuu jahka saan keksittyä jotain superhyviä ideoita niihin :)

6 kommenttia:

  1. heiii ihana kuulla susta :) aika paljon oot ehtinyt parissa suomi viikossa hommailla.. muakin kutkuttais joku lyhyt au pair hommeli.. mutta enpä tiedä onko mahkuja kun on toi työ ja sit ehkä vähän toi mieski.. :D

    VastaaPoista
  2. Mä kanssa mietin vaikka mitä suunnitelmia täällä, ei vaan toi työ motivoi yhtään (ainoo motivoiva juttu on kierot työkaverit jotka piristää :DD). No ei, ehkä tää on vaan tää kesä mikä vähentää motivaatiota kaiken muun paitsi biitsillä olon suhteen. Mut jeee, kivaa että sustakin kuuluu!

    VastaaPoista
  3. Et oo vissii kovin motivoitunu kirjottaa tätä blogia :'D

    VastaaPoista
  4. No enpä kyllä tällä hetkellä oikein ole :) En nää mitään järkeä kirjotella tänne, kun ei oikeestaan asiaa ole.

    VastaaPoista
  5. Höh, harmi kun tätä oli kuitenkin niin kiva lukea :) Toivottavasti jatkat vielä joskus :)

    VastaaPoista