4.7.2010

Jäkitys, rötväys, härväys ja särmäys, eli kuinka upseerioppilas kesytetään

Hola!

Nyt on kuulkaas tytöt ja pojat sellanen juttu, että RUK:n kurssin 236 kurssijuhla on onnistuneesti juhlittu loppuun. Oli muuten aika kovan luokan bileet, enkä varmaan jää yksin mielipiteeni kanssa kun sanon, että oli yhdet parhaista (ellei jopa parhaat) keppalot IKINÄKOSKAAN! Kerron nyt aika lyhyesti kohokohdat viikonlopusta ettei tästä paisu mitään megajuttua...

Mun lauantai-aamuhan alkoi melko aikasin, jo vähän ennen viittä. Olin nukkunu reilun tunnin ja voin kertoo et väsytti kovaa ja niin väsyttää kyllä vieläkin. Perjantaina iltapäivällä kävin kampaajalla, kampaus oli mun mielestä ihan hirvee (no okei, takaosasta tykkäsin :D) ja makso vielä 120€ :( En tajunnu et se ois ollu niin kallis, pari sydämenlyöntiä jäi välistä kyllä kun kuulin hinnan. Se kuitenki siitä :D Lauantaina meiän bussi lähti 6.30 kohti Haminaa jossa odotti sit heti daamiainen, mä en menny syömään ku ei ollu yhtään nälkä mutta aika perussettii näytti olevan tarjoilla: puuroa, leipää ja jotain hedelmiä vissiinkin. Daamiaisen ja yleisen härväämisen jälkeen (härvääminen=toimia epäsotilaallisesti tilanteesta riippumatta, puhua järjestyessä tai pyöriä muodossa, lähteenä tietenkin kurssin Säilä 236 AvecSohlo ;)) siirryttiin kentälle ruusurynnäkköä varten.


Ruusurynnäkössä siis "700 lemmenkipeää upseerioppilasta syöksyy vaudilla sinua kohti", eli suht pelottava tapaus :D UO:illa oli ruusut suussa ja vauhtia riitti.


Ruusurynnälön jälkeen lähettiin busseilla hotelleille, meiän hotla oli onneks vaan Kouvolassa asti, jotku joutu lähtemään Flamingoon eli siis VANTAALLE, kahen tunnin bussimatkan päähän! Sit oltiin vielä onnekkaita siinäkin suhteessa, että saatiin meiän hotellihuone heti, kun taas jotkut joutu odottamaan kolmekin tuntia. Valmistauduttiin ihan rauhassa, kävästiin kaupassa ostamassa parit siiderit ja ruokaa, mä meikkasin ja vaan hengailtiin ja juteltiin.

Kun päästiin takasin Haminaan oli jo sit juhlapäivällisen vuoro, jostain syystä oletin että juhlapäivällinen ei tarkota ainakaan fetasalaattia, perunoita ja kinkkua mutta anyway, oli hyvää perusruokaa :D Ruoan jälkeen otettiin parit bisset ja käytiin kattomassa kaikki tapahtumapaikat, mun lemppari oli Knight Club, siellä oli ammatti-DJ soittamassa Lady Gagaa ja muita hyviä biisejä! Sellanen tosi rennon ja siistin baarin tuntunen, ei edes lasinsiruja koska kaikki juomat tarjoiltiin onneks muovimukeissa. Mulla oli superhyvä fiilis, olin juonu pari-kolme siideriä ja tunnelma oli katossa, tanssittiin ihan hiessä varmaan 1,5h! Nää on sieltä Knight Clubilta, parempia kuvia ei saanu koska paikkahan oli tykkihalli ja todella pimeä :D


Sit siellä oli esiintymässä improvisaatioteatteri, uo:iden coverbändi ja Collarbone. Kaikki ohjelmanumerot oli tosi onnistuneita, varsinkin sille improvisaatioteatterille nauroin ihan kippurassa, niiden heittäytyminen siihen näytelmään oli jotain ihan uskomatonta! Näiden kaikkien kivojen juttujen välissä käveltiin sit aina ulkona ja jäähdyteltiin siellä mun kaverin tuvassa, tapahtumapaikat ku sattu olemaan HIEMAN lämpsäköitä oleskelupaikkoja varsinki pitkään iltapukuun tälläytyneenä... Tässä siitä vielä muutama kuva:


Illan pimetessä oli aika lopetella juhlaa, loppuhuipennuksena oli Speksi, uo:t oli valmistellu jokaisesta yksiköstä (vaimitäneon) oman pienen näytelmän, eli siis nähtiin hauskoja pikku näytelmiä esimerkiks sotilaspoliisien, pioneerien ja sissien elämästä intissä. Ja mikä tärkeintä, pojat päätti ilahduttaa aveceja keikistelemällä lavalla ILMAN PAITAA, lihakset öljyttyinä ja haba kireenä. Nami<3 Speksin aikana pääs myös käymään pienimuotonen epic fail, kun yks upseerioppilaista laatotti juhlateltan lattiat uusiks, tää kaikki tapahtu tietysti yliluutnantin edessä ja kun käsky oli käyttäytyä esimerkillisesti koko illan ajan niin seurauksethan sitten ei ollu kovin mukavia, kyseinen uo nimittäin potkittiin vissiin kurssilta pois :/

Takas hotelleille lähettiin yhen aikaan yöllä ja käytiin vielä nopeilla jatkoilla Kouvolan Amarillossa, sit alko väsymys painaa ja siirryttiin nukkumaan muutamaks tunniks. Aamulla mentiin suihkun kautta aamiaiselle ja takas Haminaan Varvaran leivitykseen ja sit oli aikaa käydä RUK-museossa, kierrellä Haminaa vapaasti, vierailla sotilaskodissa yms., ja RUK-museossa mut pakotettiin kuvaan tälläsen jännän näkösen laitteen kanssa:


                Noi on muuten ne uudet ihanat shortsit mistä puhuin, toi liivikin on aleostos ja iiiiihana<3 

Kierreltiin siis ympäri Haminaa ennen kun palattiin takas kassulle, siellä sit taas vaihteeks istuksittiin tuvassa ja juoruiltiin bussien lähtemiseen asti. Sellanen viikonloppu, oli niiiiiin kivaa ja menisin koska vaan uudestaan! Jos tulee tilaisuus lähteä niin suosittelen ehdottomasti :)

Kurssijuhalssa opittua:


- uusia sanoja, esim. härvätä, runtu, tornari
-"parit sotilaalliset": kolme jämäkkää taputusta, ei kuulemma yhtään enempää eikä yhtään vähempää :D
- miten pinkka ja punkka tehdään/särmätään (teoriassa)
- jos alusvaatteet on naruilla solmittavaa mallia, niiden solmu kannattaa varmistaa. Monta kertaa. Muuten ne saattaa vaikka pudota keskelle lattiaa Lady Gagan tahtiin tanssiessa...
- mitä pakilla tehdään
- kanna aina mukana matalakantaisia ja mukavia kenkiä korkkareiden lisäksi. AINA.

7 kommenttia:

  1. Jep toi on kyllä mahtava kokemus :)
    Nätti toi pukuki :) Ja muutenki olit tosi nättinä!
    Meijän juhlassa ainaki kapteeniluutnantti, joka on vielä korkeempi ku yliluutnantti, oli aivan sekasin siellä, kanteli boolikulhoa lautassa innoissaan, selitteli ja hommaili ties mitä yms, yritti mm. iskeä yhen oppilaan avecia. Jos sen käyttäytyminen oli noin sotilaallista ni ei voi odottaa paljon muuta uo:ilta... :D

    VastaaPoista
  2. Hei Anne! Hienoja kuvia rukin kurssijuhlasta! Olin itse mukana mutta kámerastani loppui akku enkä voinut käyttää sitä, tämän takia en saanut melkein ainuttakaan kuvaa juhlasta :( Pyytäisin siis että saisin kopioida kaksi ensimmäistä kuvaa (marssikuva ja ruusurynnäkkö) olisin todella kiitollinen. Laittaisin kuvat facebook sivulleni. Voisitko lähettää vastauksesi mailiini: anksu91@hotmail.com

    aurinkoista kesän jatkoa sinulle ja upseerioppilaallesi :)

    VastaaPoista
  3. inka.: Hahhah :D No tuolla vissiin kaikki skapparit+muutenki muut ku uo:t oli selvinpäin, mut laivastoRUK taitaaki olla sen verran pienempi et teil oli varmaa kivat tiiviit bileet? :)

    Annica91: Sulle laitoinki meiliä! :)

    VastaaPoista
  4. Oih, kuulostaa ihanalta! Kiva et sulla oli hauskaa:) ja olet kaunis!

    VastaaPoista
  5. stem på meg ,så skal jeg stemme på deg :-)

    http://nelly.com/designyourshoe/Default.asp?obj=qrMyxE6IaPHUDKuVdugSFbv5bv3lsPFW7RKsVGytT6DWFxqggMzj

    VastaaPoista
  6. Kiitos kivasta jutustasi! (:

    Olen itse osallistumassa juhliin tulevana kesänä kaverini avecina ja tällä hetkellä minua eniten mietityttää mekko. Oliko daameilla värikkäitäkin pukuja? Eri sivustojen kuvia katsellessa huomaan, että tummat puvut ovat yleisiä. Itse olen ajatellut pukeutua pinkkiin vanhojenpäivä mekkoon, mutta mitä mieltä olet, onko se liian joukosta erottuva tai yliampuva?

    VastaaPoista
  7. Itse harkitsin vadelmanpunaista mekkoa mut paadyin tohon siniseen ainoastaan siks, etta vaaleenpunasesta ei ollu kokoja jaljella :( Aika laidasta laitaan niita pukuja oli, pinkista kirkkaan vihreeseen ja turkoosiin asti! Eli ihan reippaasti vaan se wanhojen puku paalle :)

    VastaaPoista