21.2.2010

Kiharat suoristusraudalla

Linsku kyseli neuvoja kiharoiden tekemiseen suoristusraudalla ja tässä on pieni video aiheesta :)



Ja lopputulos on tällänen!

 


Vähän vakava ilme ku kuvat ei oikeen onnistunu :( Illalla oltiin vaihteeks Fabricissa bilettämässä Tillin kanssa ja nähtiin B jonka kanssa juotiin skumppaa ja juteltiin niitä näitä (terveisiä vaan :D), kahen aikaan lähin kotiin ja Tinsku Kirkkonummelle. Pääsin kotiin ja Paulan kaveri oli telonu ittensä, kaatunu olkkarin lattialla ja leuassa oli sentin syvä vekki... Nam :) Aamulla Tiina ryömi takas sen väliaikaseen kotiin eli tänne ja tehtiin kanawokkia ruoaks, oli niiiiiiiiiiiiiin paljon parempaa ku eilisiltanen juustomunakas! Tänään vissiin jatkuu siitä huolimatta, että A peru taas näkemisen ja vituttaa semisti... Nyt ei tuu ollenkaan viisasta juttua eli paras vissiin jatkaa huomenna :)

5 kommenttia:

  1. Voi että, oikein suuuri kiitos tuosta videosta! En osannut ollenkaan odottaa videota, joten kiitos kiitos kiitos! =)
    Katselin tuon nyt läpi aika monta kertaa, ja huomenna pääsen sitten itse kokeilemaan perässä. Katsotaan miten onnistuu.. Olen yrittänyt käännellä ja väännellä sitä rautaa jos mihinkin suuntaan, mutta jospa nyt saisin jotain jopa aikaiseksikin. :D
    Kauheeta kun käytän nyt tätä kommentointi mahdollisuutta varmaan ihan väärin, mutta olisin vain kysynyt, että mikä tekee Fabricista sun mielestä niin hyvän baarin? Tai siis kun itse en ole siellä uudistumisen jälkeen käynyt vielä kertaakaan, niin mietin vaan että onko meininki siellä samanlaista kuin KY:n aikoina vai parempi/huonompi? Tai siis yksinkertaisesti kysyttynä ehkäpä vain, että minkälainen baari on kyseessä? :)
    Mutta juuuu, kiitos ja anteeksi! :D

    VastaaPoista
  2. Hmm no tykkäsin kyl KY:stäkin mut Fabric on kivempi mun mielestä musiikin ja fiiliksen takia :) enemmän eri vaihtoehtoja ku KY:llä. Aika teini paikka vieläkin kyllä :D En osaa ihan eritellä mikä siinä on parempaa ku KY:llä oli, se vaan on se kokonaisuus! :D

    Ja olehyvä hei, tätä varten mä oon olemassa! :D

    VastaaPoista
  3. Hei mikä suoristusrauta sulla on? Keraamiset levyt? Pähee toi kissakuosi, rraauu ;D

    VastaaPoista
  4. Hitsi ku en muista merkkii! Hämärä muistikuva et saattais olla Eclipse, Hairstoresta ostin :) 22€ makso ainaki sillon! Ja joo keraaminen pinnote ainakin löytyy, en jaksanu perehtyä tarkemmin... :) Tosi hyvin on kuitenki toiminu, paremmin ku toinen samasta puljusta ostettu kalliimpi ja leveempi rauta!

    VastaaPoista
  5. Äää ihan ylihieno suoristusrauta :D

    VastaaPoista