21.10.2009

19 vuotta takana, elämä edessä!

JIPPII! Meitsi täyttää tänään 19vee joka siis tarkoittaa sitä että viimeinen teinivuosi käynnistyy ihan näillä näppäimillä! (Näppäimillä, hehe...)

Viime kerran jälkeen paljon on sattunu ja tapahtunu, oon tutustunu noin miljoonaan uuteen ihmiseen ja ah, elämä hymyilee! Tätä se teettää ku tulee vanhaks, pienet ilot ja sitä rataa... naaaat.

Viime keskiviikkona oli 69-aamun bileet, Tehotytöt Tripla-T ja Ään oli taas vauhdissa; ihan hyvässä sellasessa sillä loppuillasta puhalletut lukemat lähenteli kummallakin melkein kolmea. Onneks päästiin kyydillä kotiin, kiitti Vesku<3 Syyslomalla pakkasin sitten pikkusiskot Fordiin ja hurautin Kouvolan kautta Lappeenrantaan katsastamaan suvun uusimman jäsenen, eli 5vkoa vanhan pienen ja übersuloisen tyttöserkkuni, joka näyttää ihan isältään :) Pieni prinsessa viihtyi sylissä hetken ennen kun tuli äitiä ikävä sekä allekirjoittaneella että vaavilla :D Kuvassa näkyy uudet hiuksetkin joista tulee parempi kuva heti kun vaan saan aikaseks :D Ehkäpä lauantaina mun SUPERSUPERHIRMULOISTAVIEN synttäribileiden jälkeen!

Mitäköhän muuta oon tehny... No, ylppärien alustavat tulokset tuli ja äikästä ois näillä näkymin tulossa C, eli paljon paremmin meni ku odotin! LOISTAVAA :)

Ens tiistaina on lähtö Lontooseen Tiinan kanssa, odotettavissa upeaUPEA reissu jota muistellaan kaiholla viellä keinutuolissakin ;) Rahaa säästössä liian vähän, mut vanhemmat lupas korotonta lainaa heh... Kurjaa jos sieltä löytyis jotain mut rahat ei riittäis! Kurjasta puheenollen, löysin Biancosta IHANAT nahkasaappaat joiden hinta puristi mun sydänparan pieneen tiukkaan palleroiseen, en vaan PYSTY maksamaan niistä niin paljoa :(




Hintaahan näillä iiiiiihanilla täydellisillä reisipituisilla nahkasaappailla on 229€. Huh. Peukut pystyyn että palaan Lontoosta vähintäänkin yhtä upean kenkparin (tai parin, hehee...) kanssa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti