24.10.2009

Tääl on bileet, kaikki sileeks!

Wuhuuu! Bilepäivä on vihdoinkin käsillä - muutaman tunnin päästä alkaa rankka juhlinta alkoholin sallimin supervoimin! :)

Tässä vaiheessa pitäis ehkä mennä suihkuun ja muuta pientä säätöä, paistaa pizzaa ja cocktail-piirakoita, siivota, valita vaatteet ja piilottaa kaikki arvoesineet, mutta kiinnostuksen taso on about kolme markkaa eli ei ihan hirveesti. Tiinuli tulee parin tunnin päästä mun seuraks tänne alottelemaan ja laittamaan paikkoja kuntoon eli meidät tuntien ollaan suht hyvässä kännissä ennen kun kukaan muu vieras edes ehtii paikalle :)


Eilen illalla tein vähän jo jotain valmisteluja, pilkoin kiiviä, karambolaa, limeä ja sitruunaa lohkoiksi ja pakastin viinirypäleiden kanssa; niistä tulee söpöjä jääpaloja booliin! Boolin reseptihän on seuraava:

- 1 pullo Sourz Applea tai DeKyuper Sour Apple -likööriä
- 0,5l vodkaa
- 1 pullo kuivaa valkoviiniä/kuoharia
- 2l spriteä
- 1l kivennäisvettä (tavallista tai omenalla maustettua)
- (Omenamehua)

Sekoita (kylmät) ainekset, lisää joukkoon hedelmäiset jääpalat ja nautiskele =) Booli pysyy kylmänä pidempään kun siihen laittaa yhden ison jääpalan, nyt tälläkin hetkellä pakastimessa on jäätymässä omenamehusta tehty klöntsä joka sitten saa rauhassa sulaa booliin ilman että omenainen maku laimenee.


Päivän blondimomentti: En tiennyt että yli 5% alkoholi jäätyy, tästä todisteena on nyt keittiön pöydällä umpijäässä odotteleva 15% omenalikööriä... Hups :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti