25.10.2009

DONE!

Synttäribileet - done!


Aloteltiin tosiaan siinä kuuden aikaan Tiinuliinin ja rakkaan mutta krapulaisen pikkusiskoni Pawun kanssa maistelemaan boolia (joka oli muuten HYVÄÄÄÄÄ, mut ois voinu olla kyl vähän vähemmän valkkaria ja vähän enemmän omenalikööriä), siinä vaiheessa kun ensimmäiset vieraat alko saapumaan oltiin jo aika hyvässä vauhdissa! :)



Tässä vaiheessa pysyin vielä jotakuinkin pystyssä...

No luonnollisesti bileiden emäntänä suunnitelma mun osalta oli olla sopivassa humalassa, mutta pitää kuitenkin kaikki langat käsissä. Ei ihan onnistunu, yheksän aikaan löysin itseni makaamasta sängyn alla hirveessä kaadossa, oli huono olo ja väsytti. Bileet jatku ja allekirjottanut otti pari välikuolemaa kunnes olo alkoi parantua sen verran että pääsin itsekin jatkamaan juhlimista!


Sain paljon kivoja lahjoja, skumppaa, viiniä, laavalampun, kakun :D ja Tinskiltä yömekon ja "julisteita" parista meiän yhteiskuvasta sekä kuumista miehistä aaah<3

Kaunis, eikö? ;)

Loppuillasta lauleltiin Singstaria ja mä reipastuneena siivosin vähän ettei kaikki ois jääny aamuks. Joskus 12 älkeen Pyry ja Riia tuli myös käymään ja ne kerto vähän meiän koulun 45-v bileistä ja opettajien överikänneistä, harmi etten päässy näkemään :D

Kaikenkaikkiaan oli hyvät synttärit, kaikilla oli nähtävästi kivaa, mitään ei menny rikki, kaatunu taihävinny. BENE! Suunniteltiin jo että pidetään sit jossain vaiheessa pikkujoulut suht samanlaisella porukalla, paitsi et ois kiva saada myös Nanna ja Ääääns sekä Timo paikalle ku ne oli nyt siellä Berliinissä!




Kenen hattu? Sopi hyvin mun asustukseen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti