1.12.2009

Aurinkoisia uutisia!

Arvatkaa mikä on hieno homma olla olemassa? Isipä tietysti, tällä kertaa paps teki tempuista tempuimman ja varata paukautti meitsille, siskoille ja itelleen matkan Playa Del Inglesiin 5.-12.12! KUIN SIISTII!

Tiedossa lämpöä, aurinkoa, alkoh... öö, laatuaikaa vanhemman pikkusiskon kanssa sievästi drinkkiä siemaillen ja tietty shoppailua. Kiitän mun onnentähtiä taas hyvästä suunnittelusta, 4.12. tulee opintotuki ja 7.12. on palkkapäivä, eli saatan jopa voida shoppailla. Ehkä... Toivottavasti. En oo ennen käyny Inglesissä, Kanariansaarillakin vaan kaks kertaa vuosina nolla ja nakki (epäilen mun suomalaisuutta nyt kun tajusin etten oo viettäny siellä vähintään puolia kaikista lomista...), ja kuulin että biletysmahollisuudet on superhyvät! Ihanaa, kelpaa paremmin ku hyvin :)

Anna vinkkasi Bloggerin uudistuneesta tekstieditorista ja siitäpä syystä tulinkin kertomaan tän jännääkin jännemmän uutisen koko kansalle, samalla testaillen tätä uutta ja hienoa pohjaa. Ihanan selkeä! Kuvien lataamisia joudun testailemaan myöhemmin, kun tähän tarkotukseen sopivia ei oikein löydy mistään. Jotain rakeisia ja huonoja turistikuvia vaan :(

2 kommenttia:

  1. oii miten cool! kohta oot jo lämpimässä, muutun kateudesta vihreäks!!:D pidä hauskaaaa!!

    VastaaPoista