12.11.2009

Käsipuoli

Kävin tänään ottamassa sikainfluenssaa vastaan rokotuksen, kun sitä koulussa tarjottiin. Nyt on haba (ai mikä?) ja kaikki lihakset kädestä niskaan asti jumissa, toivottavasti ne aukeais ennen viikonlopun duuniputkea! :D



Voi kuinka sulonen possukka, välillä tollasia kuvia nähdessä tulee huono omatunto siitä että rakastaa lihaa kaikissa muodoissa...

Onnistuin taas aamulla nukkumaan pommiin ja missasin opon kanssa suunnitellun keskustelun aikuislukioon siirtymisestä, voi hitto. Koitetaan ens viikolla uusiks :) Nyt oonki vaan makaillu kotona ja kattonu telkkaria, kohta alkaa Neloselta Nanny, se on ihan pakko kattoa joka kerta! Oon kattonu sitä ihan pienestä asti ja nähny kaikki jaksot varmaan kahteen kertaan, mutta se on vähän samanlainen kuin Frendit - aina yhtä hyvä, vaikka ne samat läpät ja vuorosanat osais jo ulkoa :)

Illalla ois edessä saunailta maman luona, en vaan jaksais kattoa sitä yhtä idioottia joka siellä pitää majaa. terveisiä vaan Audimiehelle. Tää biisi kertoo niiiiiiin siitä, kurjaa että ko. henkilö oikeasti ajattelee asioista noin, urpo mikä urpo :)



Ens viikolla kokeiluun pääsee ehkä Maybellinen Pulse Perfection Vibration -ripsari, mulla ei ikinä oo ollu TÄRISEVÄÄ maskaraa ja ripsarihulluna sitä lienee pakko kokeilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti