6.5.2010

Onkos tullut kesä?

ON!

Ja sen tietää siitä että mun nenä vuotaa ja silmät kutiaa, aah :)<3 Siitepöly kicks ass. Ei muuta ku allergialääkkeitä hakemaan tai muuten on kurja olo kesäkuuhun asti, että voi vituttaa. Ei tarvii muuta ku kattoa ikkunasta ulos ja hanat aukee, naminam. Allergialääkkeissä on vaan se huono puoli että ne väsyttää AIVAN SAIRAASTI, mun normaali väsymytilaan liitettynä se saattaa olla aika kohtalokasta, nimimerkillä eräs joka nukku viime keväänä 13h yöunia ja kolmen tunnin päikkäreitä eikä silti meinannu pysyä väsymykseltään pystyssä :D Pikkujuttuja.

Huomenna ois vihdoin ripsenpidennys, ootan niiiiiin paljon sitä! Oon kattonu sen paikan sivuilta kuvia niistä pidennyksistä mitä ne on tehny, näyttää upeilta. Toivottavasti saan kunnon räpsyttimet!


Tässä olis tosiaan kuvaa uudesta väristä, oikeesti se on vähän vaaleemman punertavampi ku tossa kuvassa. Hmm. Tänään on hyvä päivä ja sävy tuntuu ihan jeessiltä, tosin on mulla kyllä ikävä sitä tummaakin. Pitää nyt katella mitä teen, millasen YO-mekon löydän ynnä muuta. Mekon värin perusteella valitsen sit hiustenki tulevaisuuden :D

Nyt vois hiipiä ottaa vähän lepoo, nukuin keskiviikkona vaatimattomat 15h yöunet ja viime yönä 7h joten onhan se nyt ihan normaalia että väsyttää :D

10 kommenttia:

  1. Käytätkö allergiaan Zyrteciä? Minulla itselläni ei ole minkäänlaista allergiaa, mutta äidilläni sitäkin enemmän. Lääkäri on määrännyt hänelle Kestine-nimistä allergialääkettä ja joskus olen joutunut itsekin ottamaan, jos olen saanut jonkun ihmeellisen reaktion, ja se on auttanut. Eikä muuten väsytä, toisin kuin Zyrtec, mitä on myös tullut kokeiltua. Eli ihan vaan vinkkinä. (:

    Tosin se on varmaan ihan yksilöllistä, että mikä väsyttää toisia ja mikä ei. Ja koska mulla ei mitään todettuja allergioita ole, niin en osaa kauheasti sanoa, mutta sanonpa nyt kuitenkin. :-DD

    Sekavaa, anteeksi! (:

    VastaaPoista
  2. Tykkään uudesta tukan väristä kovasti ja kuva on tosi nätti :)

    Kannattaa hei lääkärissä käydä ja pyytää ihan semmonen allergianenäsuihke. Siitä ei tuu noita lääkkeiden aiheuttamaa väsymystä ;)

    VastaaPoista
  3. MIKÄÄN ei ärsytä keväässä niin paljoa kun allergiat. Ihmettelin joku kuukausi sitten, miten yhtäkkiä on alkanut kauheesti aivastuttaa just kun on ollu pyöräilemässä, ihmettelin tuota kaverille kun oltiin pyöräilemässä, mentiin just jonkun söpön siitepölypuskan ohi... Miten on mahdollista unohtaa kevään siitepölyt niin täysin, kun niistä on aina keväisin kärsinyt? Nyt mullakin aina mukana allergialääkkeitä ja väsymys tosiaan aika reippaasti lisääntynyt, nukkua vois vaikka kuinka paljon! Zyzal tai Zyrtec ei mulla enää kovin hyvin toimi, Histec on ok mutta viime kesänä löysin ehdottomasti parhaan: Alzyr. En siitä aikaisemmin pikkukaupungin (tai paremmikin kylän...) apteekissa käydessä ollut tietoinenkaan, mutta onneks Yliopiston Apteekissa on paljon laajempi valikoima. Tossa on käsittääkseni aikalailla maksimi määrä allergiaan auttavia aineita, mitä voi reseptivapaassa lääkkeessä olla. Ja toimii!

    VastaaPoista
  4. muakin vähän hirvittää mennä ulos allergian takia... oon tosin elellyt erakkona sisällä muutaman päivän nyt, eli kyllä tän kevään tässä jotenkin kestää .')

    laitoin sun blogin muuten omani sivupalkkiin :')

    VastaaPoista
  5. Moikka! Ajattelin tällaista asiaa kysyä kun sinähän olet ollut Makuunissa töissä, niin paljonko sait tuntipalkkaa jos saa udella? Itse olen nyt hakemassa Makuuniin ja ehkä pääsemässä, muualta ei ole oikein irronnut töitä :/ Veljeni vaan sanoi että Makuunissa maksetaan tyyliin alle minimipalkan :o Toisaalta mua ei haittaisi kunhan olisi jotain työtä ja edes vähän rahaa.. Mitä muutenkin tykkäsit Makuunissa työskentelystä? Kuinka pitkät olivat yleensä työajat? Kiitos jos jaksat vastata! :) Olen lukenut blogiasi varmaan jostain viime syksystä asti ja tykkään paljon! :)

    VastaaPoista
  6. Aika miniminiminipalkkaa siel tosiaan kyllä maksetaan, tein yleensä sellaset 8-10 vuoroo kuukaudessa ja sain n. 350€. Kaikin puolin kiva duunipaikka kyllä, tosin tollasessa paikassa viihtyvyys riippuu tosi paljon myös työporukasta joka oli meillä ihan loistava :) Sosiaaliset taidot kehitty mulla myös ihan hirveesti tossa duunissa, se on ehkä työkokemuksen jälkeen kaikista suurin plussa mitä tuolta sain! Työvuorojen pituus riippuu ihan liikkeen aukioloajoista, meillä oli arkisin 5,5h, lauantaisin 5,5-7,5h ja sunnuntaisin 5,5-6,5h riippuen vuodenajasta ja siitä et oliko jotain juhlapyhiä, pitkiä viikonloppuja tai muita sellasia juttuja joiden takii porukkaa saattais tulla hitosti... Veikkaan että kaikissa Makuuneissa noi vuorojen pituudet on kuitenki luokkaa 5,5-6,5 "normipäivinä" :)

    Mihin Makuuniin oot hakemassa? Toivottavasti nappaa! :)

    VastaaPoista
  7. Okei kiitos paljon tiedoista! :) Mietin että toi vois olla just sopiva työ mulle, sais vähän kassakokemusta ja sosiaaliset taidot varmasti kehittyis, veikken nyt mikään hirveän ujo olekkaan (enää) :D Hain siis Lahden makuuniin :) Hain sinne jo joskus ihan vuoden alussa, mutta silloin ei työntekijöitä tarvittu. Huhtikuussa näin sitten liikkeen ovessa ilmoituksen että työntekijöitä haettiin, mutta hakuaika oli JUURI umpeutunut :/ Onneksi soitin sitten vielä ja kerkesin laittaa hakemusta menemään. Tänään soittelin uudestaan ja pomo kuulosti ihan kiinnostuneelta ja pyysi mua piipahtamaan näyttäytymään ja sanoi vielä että "kiitos paljon kun soitit". Toivottavasti noi on nyt lupaavia merkkejä. Toivottavasti annan hyvän vaikutelman itsestäni, enkä mokaa kun menen huomenna käymään :D Olis kiva saada jo jotain rutiinia tähän elämään kun on yli vuosi jo välivuotta vietetty ja kesätyötkin vähän kusahti kun en niitä tutun kautta saanutkaan.

    Mutta kiitos sulle vielä! :) Ja pidän sormet ristissä että nappaa :)

    VastaaPoista
  8. milloin arvot voittajan?

    VastaaPoista
  9. täällä yksi innokas odottaa kovasti uusia postauksia! :) varsinkin olisi kiva kuulla sun ripsienpidennyksistä, että oonko tykännyt ja miten on pysynyt! hauskaa kesää<3

    VastaaPoista