31.5.2010

The roots of education are bitter, but the fruit is sweet

Alotetaas päivä tälleen hyvin filosofisesti Aristoteleen sanoilla, joilla kyllä tällä kertaa on syvempikin merkitys :)

Nimittäin...

Tänään (vihdoin ja viimein, neljän vuoden odotuksen jälkeen!) varmistui mun ylioppilaaksi pääsy! Olo ei vois olla helpottuneempi, vihdoinki pääsen täysillä nauttimaan juhlajärkkäilyistä ilman sitä pientä epäilystä, etten ehkä saiskaan virallisesti lakkia :D Suosittelen tätä fiilistä lämpimästi ihan jokaiselle.



Noniin. Sitten se synttäriarvonta!

Tällä kertaa arpa valitsi voittajaksi Aveauroran, jonka paras synttärimuisto oli seuraavanlainen:


"Paras synttärimuistoni liittyy varmasti lapsuuteen. Lapsuudenkodissa oli aina ihanat oranssit pihlajapuut syksyisten synttäreideni kunniaksi, ja aurinko paistoi ihanasti pellon toiselta puolelta. Lämpimät syysillat sukulaisten kanssa, lähinnä samanikäisten serkkujen ja naapureiden kanssa leikkimässä takapihalla. Ihana viattomuus ja naiivius.
Olisi se ihana päästä kerrankin sinne takaisin."


Onnea vielä kerran! Voittajalle on laitettu sähköpostia ja palkintona on lahjakortti Gina Tricotiin :)


Tällä kertaa ei valitettavasti oo mitään ihmeempää kerrottavaa, viimeviikko ja nyt nää seuraavat muutama päivä on HEKTISIÄ, pääsykokeita oli sekä menneellä viikolla että vielä nyt keskiviikkona, plus kaikki juhlavalmistelut ja pienet hienosäädöt ton mun todistuksen saamisen suhteen yms. Ei mua kuitenkaan noi pääsykokeet sinäänsä huoleta, oon jo aikalailla valmistautunu siihen että jään viettelemään välivuotta ja tekemään duunia, kenties ulkomailla. Ainoo oikee (:D) huolenaihe on se, että parantuuko mun viime maanantaisesta verenluovutuksesta tullu jättiläismäinen mustelma kyynärtaipeesta lauantaiks. Parasta ois, koska niin erilainen ku haluunki olla niin narkkari-look ei välttämättä sais kannustusta sukulaisilta... Mustelmasta huolimatta, jos pystytte luovuttamaan verta ikänne ja kuntonne puolesta niin MENKÄÄ, siitä tulee hyvä mieli ja se auttaa monia ihmisiä :)

Loppuun voisin vielä laittaa sneak peekin mun juhlamekosta koska en kertakaikkiaan malta enää pitää sitä piilossa :D


Ei ollu alunperin mun unelmamekko, mutta rakastin sitä joka päivä enemmän ja enemmän. Kengät saattaa mennä vielä vaihtoon, koska noissa kuvassa olevissa tulee jalat kamalan kipeiks. Ja joooooo, onhan se lyhyt, mutta mä en voi sietää pitkiä mekkoja. Paskat etiketistä ;) Hiukset jätän varmaankin ihan auki ja suoraks, meikki tulee olemaan aika samanlainen ku edellisen postauksen synttärikuvissa eli shamppanjan ja kullan sävyjä+irtoripset koska ne pidennykset tipahti pois. Jälleen. Vaikka noudatin EDELLEENKIN orjallisesti niitä hoito-ohjeita. Pitää nyt kattoa otanko joskus jossain muualla vielä, mutta tonne edelliseen paikkaan (La Chicaan) en kyllä mene enää takas :(

Sellasta! Palaan viimeistään sunnuntaina kunnon kuvapläjäyksen kera :) Tsemppiä kaikille vikaan koulurutistukseen ja onnea kaikille muillekin valmistujille, oli se koulu sitten lukio, amis tai vaikka yläaste!

Ylioppilaslakin kuva täältä!

8 kommenttia:

  1. Ihanaa, suuret onnittelut sulle :) Tosi kaunis mekko! Tuolle tulee varmaan käyttöä monet kerrat vielä juhlien jälkeen! Omat yo-juhlani vietin joulukuussa, itselläni oli kokopitkä valkoinen mermaid-mallinen iltapuku - talvijuhlissa saa prameilla pitkän mekon kanssa :D Vietä ihanat juhlat ja NAUTI!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis, varmasti juhlin ja nautin! :) Tätä on odotettu.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut lakin johdosta! :)
    Ja toi mekko on aivan mahtava! Pituus on täydellinen, koska yksinkertasesti lyhyt mitta on ainoa oikea munkin mielestä :D Mulla on saman pituinen kuin sulla. Kengät on vielä vähän kiikunkaakun. Mulla on vaalean liila mekko, joten mietin onkohan mustat kiiltonahkaiset korkkarit liian tunkkaset? :)

    VastaaPoista
  4. Onneksi olkoon! (: Tiedän tuon helpotuksen tunteen, kun on jo ollut valmis luovuttamaan ja sitten saakin lopulta tiedon siitä, että pääsee ylioppilaaksi!

    Mekkosi on aivan ihana! Eikä tuo mielestäni ole liian lyhyt. Jos jollain on ongelma sen kanssa, niin voi voi. Tulet varmasti näyttämään tuossa asussa mielettömän kauniilta! (:

    VastaaPoista
  5. sylin täydeltä onnea ja WAU mikä mekko =))

    VastaaPoista
  6. Kiitos! :)

    Kata: Mun mielestä musta sopii yksinkertaisesti KAIKEN kanssa. Mustilla kengillä ei voi mennä pieleen, ja vaaleenlila+musta on ihana yhdistelmä!

    Tanni: Veikkaan, että isovanhemmilla ja muutamalla konservatiivisemmalla kaverilla+sukulaisella saattaa olla ongelmia mutta mitäs pienistä kun ei pienetkään meistä :D Mä en onneks oo koskaan ollu sitä tyyppiä, että muiden sanomiset jäis hirveesti painamaan mieltä, vaikka niistä saatankin neuvon ottaa joskus :)

    VastaaPoista
  7. Hurrjan paljon onnea lakin johdosta! =)

    VastaaPoista
  8. Onneeee! Ja säätä on lupailtu hyväks perjantaille, eli ei pitäis sataa vaikka siitä suht varma aikasemmin jutellessa olitkin! :D Ja mekko näyttäs sopivan sulle tosi hyvin, mulle mekon todellinen lyhyys selvis vasta kuvista. Kannattaa olla varovainen jos helman alla on tylliä kohottamassa ja kumartuu halaamaan pienimpiä onnittelijoita, parissa kuvassa näytti just siltä että kun kumartus sentinkin alemmas niin ei tarvis kenenkään miettiä mitä mekon alla oli! :D

    VastaaPoista