28.4.2011

Still breathing

Sinne se taas meni. Loma nimittäin...

Oon ollu melkein kaks viikkoa Suomessa nauttimassa ihanasta auringosta, sukulaisista, VAUVASTA (josta ei tullut Romeota vaan Laura<3) ja pitänyt spontaania lomaa tietotekniikasta. En oo viihtyny koneella ees sen vertaa että olisin uutisia enempää käyny lukemassa, joten luonnollisesti omallekaan blogille ei jaksanut uhrata yhtään ajatusta :D Huoli pois, naputtelen nyt vielä tälle viikolle postauksia tulemaan ristiäisistä, pääsiäisestä ja kaikesta muusta mukavasta mitä puuhailin Finlandiassa :)



Täällä siis istuskelen vaihteen vuoksi Helsinki-Vantaalla ja mietin miten hiton nopeasti 12 päivää meni, ja miten paljon nopeammin seuraavat 37 päivää tulee menemään. Kesäkuun 4. päivä palaan siis Suomeen lopullisesti (tai ainakin tämän seikkailun osalta lopullisesti), ja vaikka nyt tuntuukin taas kurjalta jättää kaikki kaverit nauttimaan ihanasta kevätsäästä ja palata loskaiseen Reykjavíkiin niin miltäköhän tuntuu reilun kuukauden kuluttua kun pitää sanoa heipat molemmille lapsille ja vanhemmille? KAMALAA.

(Kohta pitäis nousta koneeseen, toivottavasti siellä on ne omat telkkarit taas koska pakkasin vahingossa kirjan ruumaan ja jätin ulkosen kovalevyn leffoineen Islantiin... Damn.)

Kiirettä on kyllä pitänyt koko ajan ja oon pysähtyny kotiin vaan nukkumaan ja syömään, jokaisena päivänä oon ollu enemmän tai vähemmän tukka putkella liikenteessä ja yrittänyt nähdä ja tehdä mahollisimman paljon. Työhaastattelussakin kävin ja sain sen paikan, eli kesäkuun alussa mulla alkaa myyntisihteerin hommat, jee! Suunnitelttiin maman kanssa myös meiän loppukesän Nizza-reissua, voi olla että se siirtyy syyskuulle jos en saa viikoksi vapaata tuolta töistä... Kellään kokemusta elo-syyskuun vaihteen Etelä-Ranskasta?

Nyt on oikeesti pakko mennä että ehin koneeseen, vi ses!

Short translation:
Two weeks went by reallyreally fast, I didn't get much of a chance to relax :D. Although it's hard to leave my friends and family again, I wonder what's it gonna be like when I have to say bless bless to my family in Iceland :(


(Näköjään mun kone ei suostu yhdistämään itseään lentokentän WiFiin... Julkasen tän sit periltä :))

3 kommenttia:

  1. Heii, tulin miettineeksi et millä lentoyhtiöllä aina lennät? Ja eikö lennot Islantiin oo aika kalliita? Mistä niitä saisi halvimmalla, osaatko sanoa? (:

    VastaaPoista
  2. Lennan Icelandairilla joka on ainoa lentoyhtio joka lentaa suoraan Helsingista tanne. Talvikuukausina suoraa yhteytta ei vissiin oo... Aika halvalla tanne saa lentoja (taa reissu makso 245€) kun vaan ostaa tarpeeks ajoissa ja valitsee oikeat viikonpaivat, mulla esimerkiks lentojen vaihtaminen lauantailta perjantaille ja maanantailta keksiviikolle laski hintaa 150€.

    VastaaPoista
  3. Niin ja www.halvatlennot.fi oon aina ettinyt kaikki lentoni :)

    VastaaPoista