22.9.2011

Päivän ärsytykset

Mulla oli pitkä lista elokuisia ärsytyksiä valmiina bloggailtavaksi, mut syksy saapui ja uudet harmistukset astui kehiin, joten eiköhän mennä asiaan!

Numero yks, laitoin eilen piilarit ehkä neljäks tunniks silmiin yli kuukauden paussin jälkeen. Lopputuloksena silmien lievä punoitus jonka huomasin lounaalla, otin kelmut pois ja annoin olla. Tänään aamulla herätessä näytin siltä että olisin bilettänyt kuukauden putkeen tequilan ja punaviinin voimin, ts. demonisilmä strikes again. Nyt täytyy kyllä olla sit piilareissa vika, pitää käydä kysymässä jos vaikka kertakäyttöset olis parempi vaihtoehto noille kk-linsseille.

Second, en hittovie jaksa kuunnella turhanpäiväistä selitystä ja ääneen mietiskelyä. Vois olla vaan hiljaa jos ei oo mitään asiaa. Mua ei todellakaan kiinnosta saada mitään reaaliaikasta captionia jonkun elämästä ainakaan ääneen. Ja vituttaa jos jostain ihmisestä näkee kilometrin päähän, että se on niin nössö että jokainen vastaantulija voi kävellä päältä ja vielä heittää apinanpaskaa perään.

Tres, äänekäs syöminen. Maiskuttelu, lässyttäminen, rouskuttaminen, "mmmnnnmmnommnommmm" -ääntely.



Neljänneks, joko mun uudet mineraalimeikit tai mun naama kapinoi mua vastaan. Ostin muutama viikko sit Everyday Mineralsilta pari uutta meikkivoidetta, jotka kumpikin oli tarkoitettu rasvoittuvalle iholle (vaikka mun iho ei edes mitenkään erityisen rasvainen ole), eikä ne perkele pysy T-alueella edes puolta päivää. Kiillon vielä voisin jotenkin hyväksyä, kun sen saa kiiltopapereilla pois, mut samalla kun töpsyttelen kiiltoa pois niin meikit sanoo heido. Mitä helvettiä. Jos on jotain pohjustusvinkkejä mineraalimeikeille niin otan vastaan, Signature Mineralsin kanssa ei ollut samaa ongelmaa :(

Ja kun kerran kosmetiikkalinjalle lähettiin niin mainittakoon nyt vielä se TBS:n Tea Tree Oil -kasvovesi jonka ostin kun ajattelin että se naaman rasvaisuus laantuis. No ei auttanut, ja lisäksi litku haisee tequilalta ja aiheuttaa välittömän gag reflexin kun pyyhin sillä naamaa. Ihan yhtään liioittelematta - mulle tulee siitä hajusta kylmät väreet ja pari ekaa kertaa meinas lentää lerva kun en tiennyt mitä odottaa :D Mitennii oon juonu liikaa teksua?

Ja viimesenä muttei vähäisimpänä, vittuku en oo Islannissa.

2 kommenttia:

  1. Jee oot alkanu postaileen enemmän! Tykkäilen sun blogista, alotin lukemaan jo sillon ku olit Islannissa. :) Tsekkaa munki jos kiinnostaa! (auppariblogi)
    http://theadventureoflaura.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Voi tuota pientä, ikävä on varmaan hirmunmoinen. :(

    Syksy on sitte kummallinen, ku kaikkia vaan vituttaa. Ja sama oikeastaan talvelle ja vähän keväällekin. Vois olla aina kesä.

    VastaaPoista