4.10.2011

Pikavalitukset

Täällä sitä ollaan taas, takas nihkeän kylmässä Suomessa sukkahousut jalassa ja kaulaliina vieressä odottamassa, millon tulee liian kylmä tehdä töitä ilman sitä. Onneksi kuitenkin äsken käsille ja reisille kaadettu mukillinen lähes kiehuvaa teevettä lämmittää. Yeah. En tiiä ootteko koskaan ottaneet kylpyä kiehuvassa vedessä, mutta jos ette, niin voin kertoa että se tuntuu vähän kurjalta. Mukikin meni rikki ja jouduin posket punaisena ja kädet palovaimmaisina siivoilemaan niitä murusia tosta kahvihuoneen lattialta, ei taas paljoo paremmin vois työviikko alkaa!

Mua ei tällä hetkellä kiinnostais persreiän vertaa olla töissä, kun viime viikko oli niin ihana. Haluisin heti takas, kiitos. Olisin jo toista kertaa aamukahveilla auringonpaisteessa tähän aikaan sen sijaan, että istun toimistolla harkitsemassa varhaiseläkettä :D Reissu oli (varmaan aika selvää tässä vaiheessa) todella onnistunut ja mulla oli kivaa - laitan vielä erillisen postauksen kuvineen kun pääsen kotiin. Jos vaikka ens keväänä tai kesällä pääsis uudestaan, niin voisin vaikka treffata mun lempiranskis Margotia samalla.

Onneks enää mikään ei voi kauheesti mennä tänään pieleen kun kerran jo näin aikasin kaikki on perseellään. Illalla korjaan nääkin pienet viat uusimmalla How I Met Your Mother -jaksolla ja Moulin Rouge! -leffan loppupuoliskolla. Ja Tobleronella. Ja voisin tehä jotain hyvää ruokaakin vaikka, kun sunnuntaina väännetty thaimaalainen kanakastike (<3) ehti jo loppua. Kyllä tää tästä vielä iloks muuttuu!

1 kommentti:

  1. elämä ei voi käydä liian pahasti vastaan ku muutaman päivän. kun ajattelee että nyt ollaan vittu pohjalla niin sieltä ei voi mennä syvemmälle, u know. parempaa loppuviikkoa! (;

    VastaaPoista