19.12.2011

Do as I say, not as I do

Otettiin ja lähettiin Tiinan kanssa perjantaina juhlimaan meidän omia pikkujouluja Sushibar+Wineen. Sovittiin jo aikasemmin ettei osteta tänä vuonna toisillemme joululahjoja vaan käytetään nekin rahat yhteiseen kivaan iltaan ja kivaa mulla olikin... Aina seuraavaan aamuun asti.

Ihan skidi vinkki vaan - tyhjään mahaan juotu iso lasillinen valkkaria ja sen jälkeisessä otsalohkon pehmittäneessä pienessä hiprakassa ei kannata ainakaan tilata LISÄÄ viiniä. Pullollista. Anteeksi vaan siis kaikki kyseisen paikan muut asiakkaat perjantaina, saatettiin mahdollisesti puhua liikaa ja liian kovaa. Ruoka oli kuitenkin hyvää.

Vinkki numero kaksi, älä saa "mä näytän lesbolta/Justin Bieberiltä mun bleiserissä ja Consseissa!!!" -kohtausta. Lopputuloksena nimittäin hieman horjuvat juoksuaskeleet Forumin Biancoon ja uusien (liian kalliiden) korkkareiden ostaminen minuuttia ennen liikkeen sulkeutumista.

Ja älä, herranjumala, ainakaan enää tässä vaiheessa siirry Iguanaan mansikkamargaritoille.

Tai sen jälkeen Milliklubille.

Tai ainakaan "jatkoille" vielä yhteen baariin.

Äläkä saamari sentään tilaa enää YHTÄÄN kossuvissyä limellä, koska etköhän oo jo juonu tarpeeks.

Jos neuvoista huolimatta kuitenkin teit tämän kaiken (typerä...) niin voit syyttää ainoastaan itseäsi aamuisesta olotilastasi.

Tyhmä mikä tyhmä. Rangaistuksena loppupäivä sänkyyn käpertyneenä ja kuolemaa toivoen.

Missäköhän vaiheessa muutuin taas 18-vuotiaaks? Voin olla taas kerran ylpeä itsestäni. Not.

3 kommenttia:

  1. en tiiä mikä siinä on, mut oon kans huomannu että just kun on päässy kahenkympin yli, lähtee taantumaan siitä alaspäin. onko kyseessä vaan alitajuinen 21vee- kriisi jota yrittää paikata juomalla yhtä sivistyneesti kun 17-18- vuotiaana, vai joku muu repsahdus?

    VastaaPoista
  2. upeaa, että muutkin kuin minä joutuu tämmösiin tilanteisiin. itellä meni känniin ja sen yli viime lauantaina. mutta ku joskus on pakko ottaa. :3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa etten oo ainoa :D! Nyt kyllä pakko pitää muutama viikonloppu taukoa ettei maksa sano poks, lompakko jo vähän valittaa...

    VastaaPoista