5.12.2011

Shit motherfucker fuck shit -situation

Ekaa kertaa koko elämäni aikana mun selkä on kipeä. Siis oikeasti kipeä eikä vaan vähän lihakset jumissa treenistä.

En tiiä mitä oon tehny tai jättäny tekemättä, mutta lauantaina illalla yht'äkkiä vaan tunsin että selkä meni oikean lapaluun ja selkärangan välistä jumiin. Tuntuu tavallaan siltä, että lihas olis kipeä, mutta ei kuitenkaan, joten päädyin suuressa viisaudessani sitten siihen että joku hermo on jäänyt juntturaan. Kipu säteilee selkärangan viertä alaspäin, mutta kuitenkin tunnen selvästi sen pisteen mistä se lähtee - alempana tuntuu enemmän jumiutuneelta lihakselta. Arvelin, että yön yli nukkuminen auttais (en edes käyttäny tyynyjä kun sattui), mutta PASKANMARJAT, tässä sitä ollaan, kaks yötä ja yks sängyssä vietetty päivä myöhemmin eikä mikään oo muuttunu. Jos mahdollista niin oon vielä entistäkin kipeempi.

Otin lihasrelaksanttia kun sitä kaapissa sattui olemaan ja nyt taistelen että saisin silmät pysymään auki. Samalla yritän löytää hyvää asentoa työtuolista, koska eipä ne tietenkään siihen auttaneet mihin olis pitäny. Vittuvittuvittu.

Jos joku ihana ihminen osaa kertoa miten tää korjataan, niin lähetän miljoona virtuaalipusua ja -halausta sekä piparintuoksuisia jouluterveisiä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti