1.5.2011

Pääsiäinen ja pari muuta

Mun pääsiäinen alkoi palmusunnuntaina siinä vaiheessa, kun heräsin kymmenen jälkeen ovikelloon. Luulin että ovella olisi avaimet unohtanut pikkusisko, joten hyppäsin sängystä aika ärsyyntyneenä, tukka pystyssä ja pelkät alusvaatteet päällä avaamaan ovea jonka takana ei seisonutkaan pikkusisko vaan kolme hyvin järkyttyneen näköistä pientä noitaa... :D Ne sitten huiskivat mua vähän vitsoilla ja etsin kaapin pohjalta karkkia palkaksi ja painuin suihkuun ja sitten lähettiinkin porukalla äänestämään!

(Vaalien tuloksesta en aio sen kummemmin kirjoitella, kai se riittää kun mainitsen että vitutti suuresti. Ketäpä ei.)

Maanantaina en kai tehnyt mitään sen erikoisempaa, tiistaina sen sijaan oli vuorossa työhaastattelu! Luulin, että se meni ihan penkin alle (en löytänyt sanoja suomeksi, ajatukset karkaili, pää ei todellakaan toiminut), lisäksi jouduin ihan uuden paikan eteen kun tehtäväksi annettiin kopioida mahdollisimman puhtaasti tietokoneella pari tekstiä. Se oli joku sellanen netistä löytyvä testi, harjotuskappale meni mulla ihan päin helvettiä mutta se varsinainen testi onnistuikin sitten paremmin ja sain tosi hyvän tuloksen :) Aika maani myyneenä kuitenkin lähdin sieltä, olin ihan varma etten tuu sitä paikkaa saamaan. Sain kuitenkin, eli ei se sitten niin huonosti mennytkään!

Haastiksen jälkeen lähdettiin Tiinan kanssa Sushibar+Winen kautta treffaamaan Jenniä mBariin ensin kahville ja sitten vielä avaamaan terassikausi samaisen paikan terdelle! Juoruiltiin, puhuttiin paskaa, suunniteltiin tulevaisuutta ja analysoitiin aika tarkasti kaikki, mitä täällä Islannissa on tapahtunut. Vielä pikapyörähdys UniCafén ja Zaran kautta, jonka jälkeen lähdettiin vielä Forumin alakertaan jätskille :D Jatkettiin juoruilua ja arvosteltiin typeriä asuvalintoja, kaikenkaikkiaan siis megaonnistunut päivä :)



En muista yhtään mitä tein keskiviikkona, mutta turvallinen veikkaus on varmaan ainakin se, että kävin mamin kanssa lounaalla ja sitten illalla saunassa.

Torstai sitten... Päätettiin lähteä tyttöjen kanssa radalle, eli leiriydyttiin Tiinalle aloittelemaan Ninskan kanssa. N oli kuskina, joten minä ja Tiina saatiin rauhassa juoda drinkkimme ja vähän muutakin vailla huolen häivää mistään busseista ja tuskaisista korkkarikävelyistä pysäkille :D Ennen kymmentä lähdettiin vielä syöttämään Ninan kämppiksen pupu ja sitten otettiin suunnaksi Onnela ja After Dark -tarjoukset! Niille jotka ei tiedä, niin AD-iltoina saa ennen yhtätoista saapuessa leiman käteen ja sitä näyttämällä oli koko illan kaikista juomista -50%. Tottakai niitä mustikkashotteja ja Virtasia piti sitten juoda sen puolet enemmän, eli oltiin ihan hyvässä tuiskeessa ja saatiin muutaman pojan vihat päällemme kun kerrottiin niille, että "te ootte niin juntin näkösiä, että äänestitte varmaan persuja! HAHAHAA!". Ei kovin fiksua...

Kebabbilan kautta kotimatkalle, omassa sängyssä olin vähän ennen neljää. Perjantaina oli herätys epäinhimilliseen aikaan aamukympiltä leipomaan valkosuklaa-lime rahkakakkua pitkänperjantain sukulaisvieraille. Kakusta tuli SUPERhyvää ja vieraat tykkäs, oli oikein kiva päivä Australiasta kotiutuneiden ja Walesista kylään tulleiden tätien sekä mummun ja vaarin kanssa :)

Lauantaina lähdettiin sitten syömään lammasta ja vähän muutakin mummille, Laura&Jullero vanhempineen ja toinen täti olikin jo siellä odottelemassa. Myöhemmin päästiin vielä nauttimaan Antti kuusveen ehtymättömästä energiavarastosta, koottiin trampoliini (tiesittekö, että sen turvaverkon asentaminen vaati neljän miehen ja parin naisen käsivoimat?) ja nautittiin ihanan aurinkoisesta ja lämpistä lankalauantaista.





Yks koira ja pikkuponikin pyöri siinä jaloissa, kattokaa nyt miten hurmaavia!



Kotimatkalla pyörähdettiin vielätädin grillibileiden kautta sanomassa heipat ulkomailla asuville ja syömässä kesän ekat makkarat, nami :)

En nyt taas vaihteeks muista mitä sunnuntaina tapahtui, mutta jossain vaiheessa pääsiäispyhiä käytiin vielä ABC:lla syömässä, pelaamassa niitä touch screen -pelejä ja juoruamassa, kuinkas muutenkaan. Maanantaina oltiin äitin ja Pavelin kanssa Kaivarissa jätskillä ja kävelyllä, lopuksi vielä Café Caruselissa latteilla. Maanantai-iltana käväsin vielä saunassa.

Tiistaina hoidin vikat Suomi-hommat loppuun, kävin Sellossa lounaalla ja ostin elämäni ensimmäisen keltaisen paidan, wuhuu! Tiistaihin kuulu myös vähän duunipanikointia, matkalukun pakkausta ja iltakahvit koko perheen voimin sekä puihin ilmestyneistä hiirenkorvista nauttimista :) Täällä Islannissa kun sitä kevättä joutuu odottelemaan vielä ihan liian pitkään, eikä täällä oikeen oo puitakaan mihin niitä hiirenkorvia vois edes tulla.

Keskiviikkona oli sitten taas aika sanoa sjáumst seinna Suomenmaalle ja hypätä lentokoneeseen. Eilen muhun oikeesti iski, että mulla on täällä jäljellä NELJÄ viikonloppua ja se menee aivan liian nopeasti :(

Tällänen megapostaus tällä kertaa, palailen alkuviikosta kertoilemaan mökkireissusta ja meiän megatoilailuista :D

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Luuletko että nykyinen hostperheesi tarvitsisi syyskuun alusta alkaen aupairia, kesäkuun alkuun saakka?
    Islanti kuulostaa mahtavalta, ja perheesi myöskin.. siksi tätä ajattelin.

    Olen 19-vuotias tyttö ja haaveillut aupparielämästä jo monta vuotta:)

    VastaaPoista
  2. Moikka, valitettavasti taa perhe tarvitis au pairia ainoastaan tahan kevaaseen asti. Muuten olisin itse jaanyt :) Jos oot Islannin kanssa tosissas niin naa on kylla sanonu etta mielellaan kyselee ympariinsa jos joku perhe tarvis au pairia!

    VastaaPoista