21.1.2011

Ég ætla að læra íslensku!

Suklaavieroituksesta päivää, onko täällä muita kiukkuisia au paireja?

Nyt on ties monesko päivä Terveellisiä Elämäntapoja ja mulla on niin ikävä suklaata että vähän itkettää. Tai aika paljon. Karkkipäiväkin meni menojaan kun söin eilen iiiiiison annoksen superherkkua kiinalaista ruokaa, heihei siis kaikille herkuille, nähdään ensi lauantaina :( Pöh.

Muuten elämä rullaa oikein mallikkaasti täällä, mikä Suomi, mikä koti? Mulla on maailman paras hostperhe ja rakastun Islantiin joka päivä enemmän. Emmä muuten mutku miehet on kuumia... eiku. Miehistä puheenollen, tapasin tosi kivan pojan viime viikonloppuna sukujuhlissa, mutta ehkä oli vaan hyvä etten saanu yhtään järkevää sanaa suustani koko iltana :D Damn! Oli muuten kivat bileet, paljon ruokaa joista kyllä vaan osa oli syötäviä (ja mä en edes oo nirso...), olin silti rohkea ja maistoin islantilaista "herkkua" eli mädätettyä haita joka maistu vähän pissaan ja kynsilakanpoistoaineeseen upotetulta pesusieneltä. Päälle sitten vielä puol snapsilasillista islantilaista viinaa ja hai aloitti hissimatkan ylöspäin :D Onneks sain kyyneleet silmissä nieleskeltyä sen ja sitten sainkin raikuvat aplodit läsnäolijoita! HYVÄ MINÄ!

Loppuillasta lauleskeltiin ja juotiin, puolenyön jälkeen lähdettiin tutustumaan Keflavíkin villiäkin villimpään yöelämään Lillýn, Styrmirin, sen kivan pojan ja Styrmirin serkun kanssa. Oli kivaa, vielä kivempaa on se että kaikista baareista sai kävellä sisään ja ulos miten tykkäs vaikka olis ollu juoma kädessä! Porukka vaihto paikkaa vähän väliä, kaikki baarit oli about 50m säteellä toisistaan ja fiilis oli ihanku jossain isossa olohuoneessa. Päädyttiin kuitenkin viettämään eniten aikaa irkkupubissa livemusiikkia kuunnellen, laulaja/kitaristi oli kuumakuumakuuma ja niin oli kaikki loputkin miehet siellä <3 Lopulta lähettii puol neljän jälkeen kotiin mutta muu juhlakansa jatkoi vielä pitkälle aamuun, baarit ei mee täällä kai ennen viittä ainakaan kiinni.

Sunnuntaina katottiin Due Date ja syötiin ehkä maailman parasta darraruokaa, mut tutustutettiin chili con carne -patongin ihmeelliseen maailmaan ja voi miten hyvää se oli! Lapset oli iltapäivään asti naapurissa hoidossa joten saatiin hoitaa ittemme kunnolla kondikseen ennenku elämä palas takas taloon :)

Viikko meni ihan normaalisti, (paitsi että opiskeltiin ekaa kertaa kunnolla ajan kanssa islantia, kts. otsikko!) Äffällä oli vähän kiukkupäiviä (tekee kai hampaita) ja se nukku tosi pitkiä päiväunia mikä sit johti yöllä kukkumiseen ja taas pitkiin päikkäreihin... Tänään herätin hänet sitten kesken unien ja kuuntelin muutaman minuutin kiukkuamista joka loppui siihen paikkaan kun näki, että päikkäreiden aikana olin ehtinyt koota IKEA:n lastenkeittiön! Kuukauden älykkyystesti siis suoritettu ja lapset saatu tyytyväiseks, jälleen kerran - HYVÄ MINÄ!

It's gonna be LEGEN...
...wait for it...
...and I hope you're not lactose intolerant...
...because the second half of that word is DAIRY!
Eilen torstaina Freyja oli kipeenä, Styrmir jäi kotiin ja leivottiin porukassa pullaa. Tuli superhyviä vaikka en löytänytkään kardemummaa :) Iltapäivällä oltiin Lillýn kanssa Reykjavíkissa shoppailemassa, jostain syystä mun sisäinen shopaholic oli kai lomalla tai jotain koska monen tunnin reissun tuloksena oli ainoastaan pari perustoppia ja IceWearin paksu puuvillaneule. Tili kiittää, mutta oli kyllä vähän tylsää kun mitään ei löytynyt :( Käytiin kiinalaisessa syömässä og ég var mjög södd, niin täynnä että tuli melkein paha olo! Ei sentään niin paha olo, että olisin kieltäytynyt visiitistä jätskitaivaaseen ja sieltä ostetusta kahvipirtelöstä - nam nammm nammmmm<3

Eipä tässä kai ihmeempiä, tanssitunnit ei enää tapa mua ja nyt mietinkin toista kurssia heti perään tai vaihtoehtoisesti kuntosalijäsenyyttä kolmeks kuukaudeks - mulla on varaa vaan toiseen. Kuntosali olis kyllä kiva, suunniteltiin Styrmirin kanssa että mentäis yhtä matkaa aamusin niin olis joku tsemppaamassa siellä. Molemmilla meillä kun on vähän huono itsekuri... Anyhow, olis kyllä kivaa ja jos hyvä tuuri kävis niin saisin kuntosalikärpäsen pureman ja voisin jatkaa Suomessa sitten samaan malliin!

Heippa taas seuraavaan kertaan, kohta alkaa perjantain leffailta ja pakko psyykata itteäni vähän etten sorru ihaniin herkkuihin... Yhyy. Loppuun vielä vähän kuvia mun hoodeista.

2 kommenttia:

  1. Noi maisemat on kyllä upeita, ja miten siellä on noin valoisaa? Täällä ei oo aurinko paistanu pitkään aikaan..
    Ihanaa että siellä on kaikki hyvin.. Toi frodo näyttää aika hauskalta tyypiltä. :D
    Meinaatko mennä jonneki kielikurssille vai uskotko tohon kotiopetukseen. Loistavaa, jos opit islantia! :)
    Luin just nyt-liitteestä et islannissa on ihan normaalia loikkia baarista toiseen t-paita päällä talvipakkasillakin. Sen yöelämää ylistettiin aika suuresti. (yks syy lisää tulla vierailulle) ;)
    Postaa taas jotain!
    <3

    VastaaPoista
  2. eikääää, tää blogi tappaa mut, haluun islantiin.

    ja btw, mun mielestä se hai ei maistunu yhtään niin pahalta ku miltä se haisi.
    siis hyi helvetin saatana.

    VastaaPoista