14.2.2011

Gorgeous Blogger

Sain Mineltä kivan haasteen tossa viime viikolla, ja nyt voisin ystävänpäivän kunniaksi julkaista tämän :)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogin kirjottamisen ihan ekaa kertaa kai tammikuussa 2009, mutta sitten saman vuoden toukokuussa poistin kaikki siihen mennessä kertyneet postaukset, vaihdoin nimen ja aloitin puhtaalta pöydältä :) Aluksi blogin nimi oli "Life, Not Style" mutta mun mielestä oli kivempaa vaihtaa se ihan tohon osoitteessakin näkyvään suomenkieliseen muotoon :)

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Nykyään blogi käsittelee enimmäkseen au pair -juttuja täällä Islannissa, ennen tänne tuloa ihan normaalia parikymppisen naisen elämää ja ajatuksia. En ainakaan tietoisesti takerru mihinkään aihepiiriin (kosmetiikka, vaatteet, sisustus) vaan kirjoitan kaikesta maan ja taivaan välillä kunhan se aihe vaan koskettaa jollain tavalla mun elämää :)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Se, että tää on ainoa blogi jota minä kirjoitan, maailmasta ei onneks löydy yhtään toista Annea! Sen erikoisemmaksi ei valitettavasti näillä taidoilla päästä, ehkä ihan hyväkin :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Vähän nolo vastaus ehkä, mutta How I Met Your Mother :D Katsoin niitä jaksoja ja sain idea siitä kun Barney oli aina ihan järkyttynyt kun muu porukka ei ollut lukenut sen blogia. Ajattelin, että tää olis kiva tapa purkaa sellasia ajatuksia joita kaikki kaverit on kuunnellu kyllästymiseen asti ja joita mun on pakko vielä analysoida jotenkin...

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? 
En oikeestaan mitään, oon tyytyväinen siihen nyt näin miten se on :)


                                       Ja mun valitsemat seuraavat upeat bloggaajat ovat:

                                                                   Sanna - Such Is Life
                                                            Ritu - Is It Always Black In Space?
                                                                   Nanna - Her Diamonds
                                                                 Katri Y. - Singing Oh Oh!

                              ...sekä Kasora -blogin Kata, jos vielä luet tätä ja pidät blogia :)
 

5 kommenttia:

  1. Moi! Luen joitain Islanti-aiheisia blogeja ja löysin sitten parin mutkan kautta tänne sunkin blogiisi joku aika sitten. Olen nyt innolla lueskellut sun au pair-juttuja ja kaiholla katellut sun lisäämiä ihania kuvia :) En oo koskaan ollut Islannissa talvella mutta nättiä näyttää olevan! Jos kiinnostut lisää Islannin kielestä niin voit käydä lukemassa mun blogia jota kirjotan Islanniksi. En osaa kieltä vielä hyvin mutta kovasti yritän ylläpitää sitä vähäistäkin kielitaitoa..

    VastaaPoista
  2. voi jeee, oon innoissani ku 5 vuotias hattarasta, kiitti paljon, oot ihan mahtis!

    VastaaPoista
  3. Oona: Pitää käydä kattomassa! :)

    Katri: Kiitos sulle, nauran aina katketakseni kun luen sun blogia :D

    VastaaPoista
  4. joo se oli aika dramaattinen reissu. ajattelin kyllä sitä au-pairiks lähteä, mutta sitten ku pääsin tonne pivölän matkaopaskouluun sisään, jonka alotan ens kuussa, niin se meni vähän siinä.
    ja todellisuudessa veikkaan, että se aikuisten opastaminen on enemmän mun heiniä ku lasten.

    oon ihan huono vaippojenkin vaihtaja.

    VastaaPoista
  5. Haluatko matkustaa Islantiin? Meiltä löydät edulliset /halvat lennot Islantiin tai stopover matkustaessasi Yhdysvaltoihin. Ratsastusretkiä, revontulia tai mikset kävisi Blue Lagoonin kuumilla lähteillä? Gullfoss ja Geysir ovat hyvin suosittuja kohteita Islannissa. Katso Icelandair.fi tarkistaaksesi/nähdäksesi uusimmat tarjouksemme!
    http://icelandair.fi

    VastaaPoista