5.2.2011

Pikavisiitti loskasäähän

Tässä tää loppuviikon ylläri nyt ois teillekkin, kun kaikki asiaankuuluvat henkilöt on ensin yllätetty henkilökohtaisesti!

Meikämansikka tuli nimittäin pyörähtämään neljän päivän pikavisiitin tänne isänmaan (loskaiselle) maaperälle, tästähän siis tiesi ainoastaan Tiina ja isukki ja muut pidettiin loppuun asti pimennossa ;) Mahtavan yllättyneitä ilmeitä sain aikaseks, harmi ettei ollu kameraa käsillä! Keskiviikkona aamuyön pimennossa siis suuntasin Styrmirin kyydissä lentokentälle ja pyrähdin Oslon (KEF-OSL lennolla mulla oli ekaa kertaa sellanen oma pieni telkkari! Katoin Eat Pray Lovea ja petyin suuresti, nyyh :( Olis vaan pitäny yrittää edes Inceptionia...) kautta Helsinki-Vantaalle josta isipappa sitten koukkas mut kyytiin. Ihanaa on ollu käydä kotona tsekkaamassa että kaikki pyörii niinku pitääki, nyt voin melkein hyvillä mielin ja uusin ikävävarastoin lähteä takasin Keflavíkiin :)

Torstaina oltiin lounaalla Paulan ja äitin kanssa, käytiin Tiinan kanssa leffassa kun löysin Ärrän lattialta leffaliput, sitten kävästiin kahvilla, smoothieilla ja sidukoilla hyvin järkyttyneen Jennin kanssa, myöhemmin Karkeloitiin ja muisteltiin vanhoja Aleksin kanssa. Kotiin selvisin vasta puol kahen aikaan, huhhuh. Tänään sit uusiks lounaalle samassa porukassa, iltapäivällä Tiina oli järkänny mulle yllätyksen ja nähtiin kahta muuta meiän kaveria keskustassa! Mun hyvä tuuri jatku kun löysin 20€:n setelin ja hemmottelinkin itseäni sitten pikkupullollisella valkkaria ja valkosuklaa-pekaanipähkinäkeksillä, nam :) Illalla näin vielä sukulaisia ja värjään tässä justiinsa hiuksia, huomenna vuorossa mummun synttäribileet ja varmaan vielä vähän kavereita ennenku sunnuntai-aamuna otan taas suunnan toiseen kotiin.

Kamalan nopeeesti aika menee, mun seuraavaan Suomivisiittiin on tosiaan joku 2,5kk (pitäis vissiin jostain raapia kasaan 400€) eli about tuplasti tää aika mitä nyt oon ollu Islannissa, ja sen jälkeen enää 1,5kk jäljellä?! MITÄ? Kesähän on ihan kohta, ja mun bikinikunto on vasta ajatusvaiheessa :D Damn. Onneks nyt takas mennessä käydään hakemassa ne salikortit ja äsken ku kattelin noita punttiksen sivuja niin näyttäis siellä olevan myös spinningiä ja paria muutakin ohjattua tuntia tarjoilla, en kyllä tiiä että kuuluuko ne siihen perushintaan. Jos ei, niin joudun kyllä tyytymään ihan laitteisiin vaan, terveisin köyhä.

Nyt vähän nukkumaan, !

5 kommenttia:

  1. äääää, nautiskelehan Suomesta ihan täysillä! Mulla on inhottava koti-ikävä just päällänsä, haluttais jo mennä kotiin tuttuihin ympyröihin tuttujen ihmisten luo...

    ...ja ruisleivän luo. :D

    VastaaPoista
  2. heiii islannin tyttö, blogissani on pikku haaste

    http://minesdaydream.blogspot.com/2011/02/gorgeous-blogger.html

    VastaaPoista
  3. vou miten sulla on rahaa tulla noin äkkiä käymään suomes?
    oon niin kitupiikki lentojen hintojen suhteen et kitkuttelisin siel varmaa koko vuoden putkeen.

    VastaaPoista
  4. Isukki makso lennot kun halus mut käymään mummun synttäreillä, omilla rahoilla en olis kyllä tullut vaikka olis mieli tehnyt :)

    VastaaPoista
  5. Onneks en oo ainoo jonka bikinikunto on... HIEMAN vaiheessa :D Mutta hei, tuli mieleen että joko islanti sujuu? Tai siis mulla on sellanen mielikuva, että islanti (tai sitten joku ihan muu kieli...) olis samantyyppistä kun ruotsi, niin ajattelin että joko kauppareissut yms kuluu ongelmitta islanniks jnejne? Kamalan oleellinen tieto :DDD

    VastaaPoista