28.2.2011

I can't help falling in love

Taas on viikko mennyt johonkin, mä en todellakaan tajua mihin päivät valahtaa näin äkkiä... Toisaalta hyvä, koska pian pääsen näkemään vauvaa (loma Suomessa 15.-27.4.!), toisaalta kamalaa koska kohta on kesäkuu ja joudun jättämään kaikki ihanat tänne :(

Mulla on ollu ruhtinaallinen kolmen päivän vapaa tänä viikonloppuna, koska Lillýlla ja Styrmirilla ei tänään ollu töitä. Ohjelmassa on siis ollut aika paljon neulomista (enää kaks kolmasosaa jäljellä...), syömistä ja nukkumista, paitsi että käytiinhän me lauantaina punttiksellakin :) Tein ekaa kertaa pohjelihaksia laitteessa ja eilinen oli aikamoista taiteilua kävelyn suhteen... Huomenna uusiks, ja arvatkaa mitä! Sain lahjaksi mun maailman parhailta hostvanhemmilta kolme tapaamista personal trainerin kanssa, tehään mulle ohjelma joka vastaa mun tarpeisiin ja joku vihdoinkin näyttää mulle oikeen tekniikan niissä laitteissa. Jes <3 En vieläkään usko että mulla on käyny näin mahtava tuuri tässä au pair -jutussa, koko suku on ottanu mut ihanasti vastaan ja tunnen itteni perheenjäseneks. Tietysti tollaset pienet huomionosotukset ja lahjat on aina mukavia, mutta vaikka niitäkään ei laskisi niin koen silti kuuluvani siihen pieneen osuuteen au paireista joilla kaikki on mennyt niin putkeen kun vaan voi mennä :)

Asiasta ihan toiseen, opetin Äffälle viime viikolla suomea ja nyt se osaa melkein sanoa "pupu" ja "tipu". Aikasemmin opetin jo sanomaan "muna", ja sen se kyllä muistaa koska aina kun näytän kananmunaa ja kysyn että "hvað er þetta?", niin vastaus on nuna ja tyytyväinen virnistys siihen päälle :D Ne ilmeet on jotain ihan parhautta, yks päivä meinasin kuolla nauruun kun poika pisti parastaan naamanvääntelyssä:


Kaikkien suosikki-ilme, perhe on sitä mieltä että kun F tekee tän ilmeen niin se näyttää ihan Islannin presidentiltä :D

Perjantaina Margot osti meille liput maaliskuussa pidettäviin megabileisiin (konserttiin?) jossa esiintyy FM Belfast ja Booka Shade. Juhlitaan Margotin 20-vuotissynttäreitä ja voi olla että ennen tota konserttia mennään syömään sushia tai intialaista, riippuu vähän keitä saadaan seuraks... Pitää löytää joku ruoka jota kaikki suostuu syömään :) Toi konsertti on osa jotain jättimäistä videopelitapahtumaa, se nimi taitaa olla Eve Online ja ne kuulemma pitää festarit täällä Reykjavíkissa joka vuosi. Musiikki ei oo ihan mun tyylistä, mutta eiköhän se oikee fiilis löydy jostain muutaman islantilaisen kaljan jälkeen :D





Tätä odotellessa! Varmaan ihan hyvä fiilis tuolla kuitenkin, en yhtään epäile etteikö olis hauskaa vaikka musiikki ei ensikuulemalta vakuutakkaan :) Sit saa myös antaa vinkkejä, mitä antaa synttärilahjaks parikymppiselle ranskalaistytölle, mielellään jotain sellasta joka ei vie mua vararikkoon... Oon nimittäin nyt jo säästökuurilla yhtä tiettyä mekkoa varten, hintaa sillä on makeat 20 000 kruunua eli tosiaan melkein kahen viikon palkka kokonaan. On se kyllä sen arvonenkin ;)

Katotaan jos saisin koottua rohkeutta sen verran tässä viikolla että tekisin minitutoriaalin Islannin kielestä, en kyllä ota sit mitään vastuuta oikeesta ääntämisestä tai megalomaanisista grammar-virheistä ;) Sjáumst!

5 kommenttia:

  1. Jeeee jos teet ton islantitutorialin!!! Sitä odotellessa (;

    Repesin nauramaan ääneen ton pojan ja pressan yhdennäköisyydelle, mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. äh, mäkin haluun islantibileisiin bongaan islantikomistuksia!

    VastaaPoista
  3. voisit lähettää ylimääräset lento- ja festariliput tänne kans!

    VastaaPoista
  4. Jooojooo kaikki tänne yhessä bilettämään!!

    Ja Sanna, mä lupaan että yritän... :D Mutta en osaa olla mitenkään luonnollinen videolla. Yritetään. Ei sit saa nauraa.

    VastaaPoista
  5. oi kun ihana blogi! Rakastuin heti ja äffä on supersulonen lapsi 8) haluaisin kuulla (luultavasti tulevana au pairina..) että miten oot löytänyt seuraa ja uusia ystäviä sieltä? :) ja ootko ihan itsenäisesti vai järjestön kautta?

    VastaaPoista