7.11.2009

Everybody in the club gettin' tipsy

Eilen oli taas loistava ilta!

Meikkis ja Tiinuliinu kävi katsastamassa Helsingin yöelämän uusimman tulokkaan eli Fabricin, jossa yllättäen olikin avajaisten kunniaksi ilmaiset hanajuomat kymmenestä yhteentoista. Allekirjoittanut nautti sivistyneesti muutaman siiderin samalla kun janoinen bileseura kippasi siidereitä menemään kaksin käsin :D Yllätyksenä tuli myös se, että kerrankin siellä soitettiin hyvää musaa! Niille jotka ei vielä tiedä: Fabric on siis entisen KY:n paikalla ja siellähän ei koskaan ollut kivaa ja musiikki oli aivan järkyttävää shaibaa, joten oli kiva kun tämä biisi, josta myös otsikko juontaa juurensa, soitettiin.



Likaisiin yksityiskohtiin menemättä voisi sanoa että ilta oli onnistunut, kunnes päästiin kotimatkalle ja Tinskille tuli paha olo. Nyt on ainakin kaikki Länsiväylän tienpenkat remuttu kunnolla läpi...

Tänään aamulla sitten Tiina soitti ja kertoi, että on vaihteeks hävittänyt kännykän. Lähdettiin siis ostamaan uutta ouhelinta ja mulle talvileggingsejä, eli perusleggarit tuplasti normaalia paksummalla kankaalla, jee<3 Mukaan tarttu myös sukkia, koska oon ehkä Suomen säälittävimmän sukkakokoelman omistaja: mun kaapista löytyy ehkä kahet sukat ja niistäkin toiset on rikki :( Kirjakaupasta löyty papsille isänpäivälahjaksi Remeksen uusin jonka mäkin voisin lukea jos koskaan saan itteeni niskasta kiinni... Aah, ja eilen ostin vihdoin ne kauan himoitut feikkiuggit, ne on ihanan lämpimät ja pehmeät jajaja<3 Ei ehkä maailman muodikkaimmat, mut mukavuus ennenkaikkea, eiks vaa ;)

Nyt pitäis vissiin mennä siivoilee ennen ku pikkusiskot ja isukki tulee kotiin Lappeenrannasta serkun ristiäisistä, meitsi sai sinne porttikiellon koska oon vähän kipeenä :( Vauvasta tuli Julia ja onhan se kyllä ihan älyttömän nätti nimi, sopii kantajalleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti