4.11.2009

Lilyn jalanjäljissä

Eksyin Asoksen sivuille "ihan vaan kattelemaan" ja sitten muistin, että opintotuki napsahti tilille vuorokauden vaihtuessa! JEE! Mullahan ei missään nimessä oo tarpeeks vaatteita, enkä vasta viime viikolla käyttänyt montaa sataa Lontoossa... On se ihmismieli ihmeellinen.


Anyways, nopea postaus vaan: toi sinikukallinen toppi/mekko/tunika/whatever on in the style of Lily Allen, ja oon himoinnu sitä niiiiiiiiiiiin pitkään. Toi musta lärpäke taasen tulee toimimaan mun pikkujoulukauden pikkumustana, näyttää varmaan kivalta kaks kertaa ton mallin kokosen lössykän päällä haha :D Ja se on vielä kätevästi silkkiä, joten just sopiva materiaali mun siiderihuurusiin "hups, tais kaatuu" -iltoihin. Anyway. Ens viikon aikana pitäis kolahtaa postiluukusta sisään, esittelen sitten tarkemmin :)


AAAAAAAH. Kohta pitäis jo herätä virkeenä uuteen päivään enkä oo päässy edes nukkumaan vielä, voi nyyh. Vihaan kouluaamuja ja työiltoja :( Voisin taas huomenna yrittää väsätä jotain kivaa postausta, vihaanvihaanvihaan sitä kun tuntuu että haluais kirjottaa hauskasti mutta pää on vaan niin jumissa että kädet suoltaa näppäimistölle jotain uskomatonta paskaa :D Ehkä tää vielä tästä, joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti