4.11.2009

Työnarkomaani täällä, hei

Taas töissä! Ei se mitään, täällä on ihan rentoa tälleen arki-iltoina kun kaikki ihmiset on kaivautuneet peittojensa sisään työpäivän jälkeen :) Varsinki talvisin on superhiljasta, kesällä (ja viikonloppusin) riittäis duunia vaikka kymmenelle!

Asiakaspalveluduunissa on kivaa se, että aina tapaa uusia ihmisiä eikä tarvii hirveen usein olla ihan yksin liikkeessä. Ne vanhat kanta-asiakkaat moikkaa kaupungillakin ja joistain asiakkaista on tullut ihan kavereitakin, niinku esimerkiks Lontoopostauksen Samista :) Huonoa on sit tietysti ne vittupäät jotka ei ymmärrä että esimerkiks clubikortin henkilökohtasuudesta muistutellaan ihan hyvää hyvyyttämme ja että se ei oo meidän vika, ettei Sinkkuelämää -leffan toinen osa ole vielä hyllyissä... :D

Koska tästä nähtävästi tulee vähän Makuuni-painotteinen postaus, niin voisin samalla kertoa vähän työkavereista :) Meitä on täällä mun lisäks viis työntekijää ja yks työharjottelija sekä satunnaisia tettiläisiä. Tottakai meillä on paras duuniporukka ever, <3! Minä, Tinski ja N ollaan meiän myymäläpäällikön lisäks oltu täällä kaikista pisimpään, uusina vahvistuksina meillä on S ja H sekä se söpö harjottelija jonka jo joskus mainitsinkin ;) Oon tykänny tosi paljon olla täällä töissä, mutta välillä tietysti tulee sellanen fiilis et haluis haastavampaa hommaa ja enemmän palkkaa. Kaikkee ei voi saadfa, mieluummin pidän sellasen työn mistä tykkään kun otan sellasen mitä en voi SIETÄÄ :D Uskokaa pois, sellasestakin on kokemuksia... Nimimerkillä kaks kesää varastohommia. Työpäivä alkaa aamuvuorossa 11.30 ja iltavuorossa päivästä riippuen 16.00 tai 17.00. Ovet aukee kello 12 ja sulkeutuu kymmeneltä illalla, eli vuoron pituudeks tulee 5,5h :) Aamuvuorossa tehdään yön aikana tulleet palautukset, täytetään karkkeja, siivoillaan ja puuhaillaan vähän kaikkea mitä mieleen tulee. Iltavuorossa oleva voikin sit yleensä keskittyä rauhassa olemaan kassalla, kun asiakkaita riittää aamua enemmän. Kuulostaapas tylsältä, mut oikeesti täällä on hirveesti draamaa ja tapahtumaa koko ajan :D Meiän liikkeen pikkujoulutkin on tuloillaan, 22.11. kutsuu joku hyvä ravintola ja Sunnelan pöydät! Tiedossa alkoholia ja... no, alkoholia työporukalla :) Whii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti