12.4.2010

Äkkipikaisuus ja mitä siitä seuraa

Niin no, ne jotka mut tuntee niin saattaa tietää, että joko panttaan päätöstä ikuisesti tai sitten päräytän kunnolla menemään kertaheitolla. Tänään kyse on jälkimmäisestä, sillä kaikessa temperamenttisuudessani (hui mikä sana) ja hirmuisen raivokohtauksen jälkimainingeissa saatoin irtisanoutua Makuunista. Hups. ja tietenkään mulla ei oo toista työpaikkaa odottamassa, eli ankee kesä tulossa jos nyt ei pikasesti löydy jotain. Peukalot ja isovarpaat pystyyn, että saan edes jotain hanttihommaa.

Tarkemmin ei varmaan kandee täällä selvitellä asiaa, mutta siis oon jo pitkään miettiny tätä ja viime viikonlopun tapahtumat+niiden epäreilut seuraamukset sai mut kiehumaan. Makuunissa nyt on aiemminkin ollu tosi outoja mukamas yleisiä käytäntöjä ja työntekijöitä riepoteltu ihan kohtuuttomasti, joten ehkä parempi näin. Aika helpottunu fiilis vaikka samalla pieni paniikki yrittääkin iskeä tän adrenaliinirushin yli :D

Viikonloppu muuten meni kyllä ihan kivasti, perjantaina kävin Tigerin 1v synttäreillä ja itku meinas tulla; Fabric oli NIIIIN paljon parempi :( Ehkä tää vähän rajottaa meiän baari-iltoja, toivotaan näin... Lauantaina näin Ritun sellasen kevyen kolme vuoden suunnittelun jälkeen ja oli kyllä kivaa vaikka saatoinki olla vähän jäinen, sori! :D hain myös mun uudet sihteerilasit optikolta, tälläset:


Mä tykkään noista tosi paljon, miljoonasti paremmat ku ne vanhat oranssit, yyh...

Sunnuntai meni nukkuessa, heräsin joskus yheltä, menin päikkäreille kolmelta, heräsin kuudelta ja menin uudestaan seiskalta nukkumaan jonka seurauksena heräsinki sit pirteenä "aamuun" kello 00:12, jippii :D No pari tuntia katoin O.C.:tä ja sit sain onneks uudestaan unta, huoh. Tänään sit päivä menny enemmän tai  vähemmän raivostuneissa merkeissä, ottaa vieläkin niin pahasti päähän ettei mitään rajaa. Mitä nyt oon muiden työntekijöiden kanssa puhunut, niin niilläkin taitaa olla ura tuolla lopussa ja irtisanoutuminen edessä tän kevään aikana, auts :/

9 kommenttia:

  1. No lasit on sopii sun nenälles just täydellisesti!

    Hyvä homma vaa et irtisanouduit, ei kannata itteensä kiduttaa epäoikeudenmukaisessa ympäristössä. Pidän peukkui et löydät nyt jotain kivoja hommia!

    VastaaPoista
  2. lasit sopii sulle hyvin =) mut hei varmasti teit makuunin suhteen ihan oikein jos siltä tuntu ja kyllä varmana löydät jotain mukavaa jos kaivelet oikeista koloista, mikä sua kiinnostais?=)

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä kiva nähdä :) Ja lasit sopii tosi hyvin! Onnee töiden etsimiseen, eiköhän sulle töitä löydy kun kassasta ja asiakaspalvelusta on jo hyvin kokemusta. Hakemuksia menemään vaan, ei töissä tarviikaan mitä tahansa kohtelua kestää. Jopa asiakaspalveluhommissa olevalla saa olla oma elämä! :DD

    VastaaPoista
  4. Kiitti kehuista! Vastaan nyt kaikille yhteisesti, eli joo oon ihan tyytyväinen mun päätökseen, mitä nyt pieni ahistus kun tietää ettei rahaa tuu mistään sillon toukokuussa. Onneks asun kotona, niin sillä ei oo niin suurta merkitystä mutta silti :( Seuraava homma vois kans olla jotain aspailua, tykkään kyllä itse hommasta mutta paikka vaan oli väärä :D

    VastaaPoista
  5. Kivat on kyllä nuo lasit. (:

    Oon samaa mieltä muiden kanssa, että kyllä varmasti Helsingistä löytyy töitä joko kaupan kassoilta tai mistä vaan asiakaspalvelutyöstä, kun vaan ahkerasti laittaa hakemuksia ja soittelee perään jne. (: Töitä saa, jos vaan tarpeeksi haluaa!

    VastaaPoista
  6. Onko sulle koskaan sanottu että näytät Tina Feyltä? :)

    VastaaPoista
  7. Ei oo sanottu, mutta kiitos :D

    VastaaPoista
  8. Onpa mielettömän kaunis nainen! Siis ihan todella tyrmäävä! Veisin kyllä vaikka mihin kivoihin paikkoihin, hitto soikoon. :-)

    VastaaPoista