26.4.2010

Greiijjjjtttt saksess!

UAAAAAA miksi oi miksi kaiken pitää tapahtua mulle?! Koulun kanssa tulee olee ihan hirveetä säätöö loppukevät, kiitosta vaan sille teinipelle-Annelle jonka mielestä oli ihan ok olla pois koulusta päiväkaupalla. Ihanaa.

Oli mulla muutaki asiaa, ARVATKAAS MITÄÄÄÄÄ!!<3

                                                                      Kuva täältä

Jeeeeeeee! JEEEJEJEEEEJEJEEEEEEEEEEEEE! Saatiin Tillitiinulin kanssa liput Lady Gagan lokakuun keikalle, ah<3 Parasta parasta.

Sitten vähän vakavampiin juttuihin, päivä alkoi (tai uneton yö jatkui?) seuraavissa merkeissä:




Eli oltiin ABC:llä aamukahvilla ja -energiajuomalla. BATTERY OLI LOPPUNUT. Olis jo siinä vaiheessa pitäny tietää että loppupäivästä tulee paska, ja tulihan siitä :) Koulussa jouduin jonku haisevan tytön viereen istumaan, lounaalla oli pastaa (yhyy) ja kaiken muun hyvän lisäks tosiaan kävin Granissa selvittämässä lakkiaisjuttuja ja kaikki vaan kaatuu niskaan. Perskule.

Parempaan suuntaan päivä käänty Tinskin pihassa:





Valkovuokkoja! Vielä toissapäivänä en ollu nähny edes leskenlehtiä ja nyt oli putkahtanu kaikki krookuksista lähtien kerralla esiin, aah kesä<3 Kukkahavaintojen kunniaks päätin alottaa virallisen kesän, eli tadaa:


Mansikkaa! Espanjalaista, mut ei se nyt oo ihan niin justiinsa :) Tärkeintä on nyt se, että yritän ajaa tän kyrpä otsassa -fiiliksen kauas kauas pois, NYT ON KESÄ!

3 kommenttia:

  1. Kyllä kiitos, saan viettää vielä onnelliset 6kk teininä :)<3

    VastaaPoista
  2. makeeta toi että saitte liput tonne! :) ja nam noi mansikat!

    VastaaPoista