23.2.2010

Going ginger

Ollaan oltu täällä nuorisohostellitunnelmissa neljättä päivää ja eilen meinas hermo pettää kun duunipäivän jälkeen jouduin siivoomaan kaheksan ihmisen kaljapullot ja muut p*skat pöydiltä pois. No sehän johti siihen, että otettiin Tiinan kanssa harmistukseen vähän siideriä ja loppu on historiaa... :D

Ihan kivaa on kuitenki ollu kun kämpässä on koko ajan jotain menoa. Vähän vaan alkaa välillä ahistamaan kun ei oo yhtään omaa rauhaa, mut huomenna pääsee onneks laivalle rentoutumaan! Jee!

Ja sit se tärkein ja joitain ihmisiä järkyttänyt, naurattanut ja itkettänyt uutinen...

Meitsi liitty punapääbloggaajien riemukkaaseen seuraan eilen pienen värinpoisto+väri -operaation jälkeen. Ja pidennyksetkin sai kyytiä kun ei ne pysyny yhtään paikoillaan :( Valitettavasti tähän mennessä kuvamatsku on aika huonoa, tässä kuvassa näkyy vähän sitä väriä mutta todellisuudessa ne on vähän punasemmat:

 

Mutta siis tollanen tumma kirsikkainen sävy. Tykkään kyllä aika paljon siitä, vaikka punapääajoista onkin jo vuosia vuosia aikaa, viimeks taisin liikkua red headina lukion alussa. Ja hei, raudalla saa noin kivat kiharat lyhempiinkin hiuksiin! :)

Tänään vielä töihin viideltä Tillin kanssa, illal sit MUN kavereita tulee tänne käymään. P ainaki sano tulevansa, ja sit Sanna tulee jo valmiiks yöks kun saadaan kyyti täältä satamaan huomenna. Ainiin, J sano tulevansa Makuunissa käymään moikkaamaan Tinskua ja mua, IHANAAAA<3 Ei olla nähty about ikuisuuteen kun joensuu on ryöstäny sen ihan kokonaan :(

2 kommenttia:

  1. Mukava blogi!

    Kaunis vanhojentanssipuku on sulla ollut, ja kaverisi puku on myös ihana. Sun hiukset on aivan upeat, tuollaista etutukkaa halusin josku itsekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Uudet hiustyylit on aina kokeilemisen arvosia, ne kasvaa takas aika nopeesti kuitenkin ja väriäkin voi vaihdella kerran kuukaudessa jos haluu :D Nimimerkillä kerran olin yhden vuoden aikana brunette, blondi, punapää, mustahiuksinen, mustahiuksinen violeteilla ja punaisilla raidoilla, kiharahiuksinen, poikatukkainen ja polkkatukkainen ;)

    VastaaPoista