10.2.2010

Piristysruiske à la kaverit!

Eilen oli superkiva ilta, Nanna tekstas ja kysy lähtisinkö sen ja Marian kanssa baariin piristymään. Pieni meikkituokio ja vaatekriiseily, sit olinkin valmiina lähtöön! Oltiin PartyBoxissa ja vaikka olinkin autolla niin oli kiva nähdä kavereita ja varsinki Mariaa, jonka näin viimeks vilaukselta viime vuonna abiristeilyllä! Tiinakin tuli mukaan ja meillä alko tulee nälkä joten lähdettiin Mäkkiin istumaan ja odottelemaan muita jotka halus vielä jäädä bilettämään :) Juoruiltiin ja syötiin LIIKAA, hyi. Kahen aikaan vein Nannan ja kumppanit kotiin ja lähettiin vielä Tiinan kanssa ABC:lle kahville ja pelaamaan PhotoPlayta. En ees haluu ajatella miten paljon siihenkin on menny viime aikoina rahaa :D

Kotiin pääsin rättiväsyneenä viiden aikaan ja menin heti nukkumaan. ja KAPPAS, aamulla kun heräsin, ulkona paistoi aurinko! Ihanaa :) Imuroin ja siivoilin vähän, ja sit suunnittelin hiihtolomaviikkoa eli toisinsanoen bileitä, bileitä, bileitä! Tiinan kanssa mietittiin, että se tulis meille koko viikoks jos faija lähtee Suvin kanssa johonkin laskettelemaan. Tulis ihan superhauskaa, toivottavasti suunnitelmat onnistuu.

Kuvailin vähän mun uudistunutta huonetta, tidiiii:

 

  

  

Rakastan tota taulua! Voguen kansi vuodelta 1957 ja niiiin kaunis :) Muuten täällä ei ookkaan paljoa muuttunut, huonekalujen paikat ja sit tosiaan ne uudet kaapit joista en millään saa hyvää kuvaa. Ehkä vielä joskus! 
Tänään illalla espanjankoe, toivottavasti pääsen läpi. Muuten tulee itku :(

2 kommenttia:

  1. Eiköhän se sitte oo lauantaidisko? Sunnelaan on muuten sit iskemäs sotilaita ;)

    VastaaPoista
  2. Äää, mul on jo muita suunnitelmii koko viikonlopuks =)

    VastaaPoista