19.2.2010

My little girl all grown up

Eilen oli siis Paulan Wanhat, aamu alko mun osalta jo kasilta ku lähin kuskaamaan Pawua kampaajalle ja meikkiin. Välillä käväsin kotona suihkussa ja lähin hakemaan sitä kotiin, kampaamolla odotti kaikkea muuta kuin tyytyväinen ja iloinen Wanha. Meikistä oli tullu Paulan mielestä ihan hirveä ja kampauskaan ei aluks tainnu ihan miellyttää silmää... Parin tunnin kriiseilyn jälkeen päädyttiin kuitenkin jättämään meikki ennalleen ja ajateltiin että se asettuu iltaa kohti. Kampauskin tuntui paremmalta mitä pidemmälle päivä meni :)


 

Valmistauduttiin ihan rauhassa tulevaan iltaan ja kuunneltiin musaa, mä meikkailin ja laitoin hiuksia ja tietty otettiin pakollisia "getting ready" -kuvia. Ja meistä kun on kysymys niin tuloshan on tämä...






                                                                      Jep, ollaan kauniita <3


 
Kiharat tehty suoristusraudalla, oon niiiiin ylpee itestäni ku opin sen!


Haettiin Tiina neljän aikaan valmiiks meille ja sit puol kuudelta lähettiin valumaan Paulan koululle päin. Juotiin kahvia ja varattiin ihan suht hyvät paikat salista (joka muuten oli älyttömän pieni verrattuna Granin juhlasaliin...) ja siellä sit nökötettiin saunalämpötilassa kaks tuntia. Tanssit oli hienot, mutta siellä oli vaan pari sellasta mitkä tunsin ennestään. Muut oli sit jotain outoja mistä oon kyllä kuullu, mutta me ei tanssittu niitä.

Illalla tylsistyttiin Tillin kanssa, joten ONNELA HUUDETTU ja penkkaribileet kutsui! Oli huippukivaa, kivempaa ku pitkään aikaan baarissa. Liian halvat juomat kyllä varmisti sen että kivaa TODELLAKIN oli... Kotiin pääsin kolmen aikaan kaverin kyydillä ja Paula herätti mut puol kaheksalta meikkaamaan sitä tän päivän tansseihin. Tehtiin aika erilainen meikki eiliseen verrattuna, shampanjan ja kullan sävyjä silmiin ja sit nudehuulet. Paukkis tykkäs kuulemma enemmän tästä ku eilisestä meikistä, hienooooo! :) 

Nyt lähen tästä vielä vähän hoivaamaan lievää päänsärkyä pois, puol 12 pitää taas mennä lounaalle. Tällä kertaa todellaki pitää, koska mulla on HOMMA. Pitää kertoa hiustenpidennyksistä yhelle mamitsun työkaverille, uaaaaa miks just tänään?!

2 kommenttia:

  1. Aivan iihana mekko sun siskollas(mikäli siis oikein ymmärsin :D), toosi nätti! vau.
    Ja haluatko yrittää selostaa miten suoristusraudalla tehdään kiharoita? :)))) Okeiiii, varmaan ihan hirveästi apua olisi jostain selostuksesta, olen vain niin epätoivoinen, kun en itse kertakaikkiaan onnistu saamaan sillä aikaiseksi edes mitään kiharan kaukaista sukulaista.. :'DD
    Melko rändöm kommentti nyt tuli, mutta siis seuraan tätä blogia kaikessa hiljaisuudessa ihan säännöllisesti, ja tykkään kovasti! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, laitan kehut eteenpäin! :)

    Sitä kihartamista on vähän vaikeeta silittää, mutta jotenkin näin se menee: ota ohut suikale hiuksia suoristusraudan väliin ja kierrä rautaa niin, että hiukset menee sen ympäri "silmukalle". vedä rautaa hitaasti alaspäin ja näin tuloksena pitäis olla ihana iso korkkiruuvikihara :) Oon huomenna taas tekemässä noita ja mulla on sillon kaveri täällä niin pyydän sitä avustamaan mua kameran kanssa ja laitan sunnuntaina videon tulemaan jos se vaikka helpottais selitystä :D

    Ja kiva että tykkäät blogista! :)

    VastaaPoista