13.2.2010

I don't have a drinking problem; I drink, I get drunk, I pass out. No problem!

Eilinen ilta meni taas vauhdikkaissa merkeissä Fabricissa ihanan mutta välillä niin raivostuttavan Tinskin kanssa. Seriously, välillä menee HERMOT mutta kyllä se vaan on aika täydellinen kaveri :)

Aloteltiin meillä ja lähettiin Veskun kyydillä baariin. Epätavallista kyllä, mutta tällä kertaa baariasu tallentu jopa (huonolaatuseen) kuvaan!


Hiukset oli kiharalla kun tajusin viimein miten saan sillä muotoiluraudalla viisaan näköstä jälkeä ja vältän kasarimeiningin. Mekko Vero Modasta, tuunailin sitä ite vähän pussimaisemmaks tosta helmasta. Kengät  O.I.S, täydelliset jalassa <3 Toiset O.I.Sin korkkarit on ne niittikoristeiset, mutta jotenkin maagisesti mun jalka on kutistunu tai ne on venyny ihan hirveesti, koska ne ei enää pysy jalassa edes puolipohjallisten kanssa :(

Oli suhteellisen paska ilta vaikka odotukset oli kovat, mietin paljon A:ta ja sen takia sit olin vähän maassa enkä jaksanu bilettää. Tiina lähti jonkun miehen kanssa jatkoille ja mä pääsin kyydillä kotiin, onneks! Katoin sit vielä vähän Greyn Anatomiaa ja juttelin parin kaverin kanssa ennenku menin nukkumaan kuuden jälkeen :D Heräsin ylläripylläri jo yheltätoista, eikä edes väsytä kauheesti! Tarkotus oli lähteä tänäänki juhlimaan mutta ei oo oikeen fiilistä kyllä. Mietittiin Tiinan kanssa, että pidettäis leffailta, pitää katella mitä siitä tulee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti