14.2.2010

V for Valentine's

Hyvää ystävänpäivää!

Tän epäreilun ja turhan vittupääpäivän kunniaks verhoilin sängyn uusiin vaaleenpunasiin lakanoihin jotka vituttaa mua hetki hetkeltä enemmän, miks ystävänpäivä on keksitty?! Tai oikeestaan, miksei mulla IKINÄ oo kivaa ja ihanaa ja söpöö ystävänpäivää? Buu.

Mut hei sit ilosempiin aiheisiin jotka tavallaan liittyy kieroutuneesti ystävänpäivään, ÄITI JÄTTI AUDIMIEHEN! Nyt saa antaa aplodeja ja hyppiä onnesta, tätä päivää on odotettu ;)

 

Oisin toivonu, että A olis ollu lomilla ja oisin nähny sitä tänään. No, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Hahahaa. Pitääki laittaa sille ystävänpäivätoivotukset tekstarilla :)

Eilen oli ihan kiva ilta, heitin Aleksin ja pari muuta Stadiin ja sit tultiin Tillin kanssa kattomaan leffaa, tosin just ku oltiin saatu se pyörimään Mara soitti ja me luvattiin heittää se kotiin. Matkalta vielä ABC:n kaakaot mukaan ja Paula kyytiin Jupperista, sit päästiin VIIMEIN kattomaan sitä leffaa joskus yheltä... :D Final Destination 4, hyi oli ällöttävä.

Aamupäivällä käytiin Kalliossa hakemassa täydellisen ihanaa thai-ruokaa Lemon Grassista, joka siis on meiän entisten naapureiden ja perhetuttujen omistama paikka. Nam<3 Nyt makaan sängyssä enkä kykene liikkumaan mihinkään ennen ku on pakko lähteä töihin puol viideltä, jippii.

4 kommenttia:

  1. Hei onneks olkoon Audi-mies-keissin ratkeamisesta! Tiedän iteki miten rasittavia vanhempien "uudet kumppanit" voi pahimmillaan olla..

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Toi oli pahimmasta päästä ilman muuta, enkä sano vaan siks että vituttaa vaan sillä oli oikeesti pari ruuvia karkuteillä :D Tai on varmaan vieläkin...

    VastaaPoista
  3. kiva kuulla ;) ONNEA! toivottavasti oli muutenkin kiva viikonloppu!

    VastaaPoista
  4. KIITOS :D Oli, toivottavasti teilläki =)

    VastaaPoista