9.8.2010

Loppukesän sadepäivien ohjelmistoa

Thank god mun ei tarvii elättää itteeni tällä, pitäis varmaan marssia leipäjonoon jos yrittäisin ansaita elantoni leffa-arvosteluilla :D Enihuuuuu, tässä olis vähän niitä pirteempiä leffaehdotuksia synkkien ja myrskyisten öiden ratoksi!


Couples Retreat eli Lomaterapiaa kertoo neljästä pariskunnasta jotka lähtevät ihanalle parien hemmottelulomalle ryhmä-alennuksen turvin. Tai niin he ainakin luulevat lähtevänsä... Todellisuudessa jokainen hulvattoman ongelmainen ja siitä autuaan tietämätön pari joutuu läpikäymään terapiaa ja erilaisia aktiviteetteja esimerkiksi lomakeskuksen sekopäisen pomon Marcelin ja limaisen joogaohjaajan johdolla. Hillittömän hauska komedia höystettynä muutamalla vakavammalla elämänohjeella ja nerokkailla sutkautuksilla jotka jaksavat naurattaa ainakin vähän kypsempää yleisöä, jolle ongelmat parisuhteessa saattavat jo olla tutumpia kuin parikymppisille sinkuille.


She's Out of My League eli kotimaisella kielellä Aivan Liian Hotti (ei sit tönkömpää käännöstä keksitty?!) on se normaali tarina hontelosta nörttipojasta ja superkuumasta, kurvikkaasta blondista. Lentokentän turvatarkastuksessa työskentelevä Kirk tapaa unelmiensa naisen Mollyn sattumalta, ja loppu on historiaa... Samanlaista huumoria löytyy esimerkiksi elokuvista Paksuna, 40v ja Neitsyt sekä 40 Päivää, 40 Yötä eli jos nämä iskevät niin Aivan Liian Hotti ei ainakaan itketä huonoudellaan ;) Hauska elokuva, vähän liian ennalta-arvattava ja kliseinen loppu mutta jaksoi paikoitellen naurattaa melkein tikahtumiseen asti.


Hollywoodin ykkösnäyttelijät yhteen kerännyt Valentine's Day menee samaan kastiin toisen samantyyppisen leffan eli He's Just Not That Into Youn kanssa. Valitettavasti joku näyttää uskovan siihen, että jos tarpeeksi monta tunnettua näyttelijää kerää samaan studioon ja antaa filmin pyöriä, olisi tuloksena jotakin mahtavaa. Ei. Elokuvana ihan katsottava, idea on hyvä mutta ei vaan toimi. Montaa päällekkäistä tarinaa kerralla kuljettava leffa ei kertakaikkiaan pysy kasassa loppuun asti ja tuloksena on sekava vyyhti kesken kaiken loppuneita rakkaustarinoita joista parhaimpiin olisi toivonut vähän syvyyttä. Aika moni muu kuitenkin taitaa olla mun kanssa eri mieltä, koska Ystävänpäivä on kerännyt jättimäiset lipputulot sekä meillä että muualla :D Nähtävästi nimekäs cast toimii hyvänä houkuttimena...

Viimesenä esittelyyn vielä sellanen romanttinen komedia joka ei ilmeisesti vielä jostain syystä oo Suomessa ilmestynyt vaikka syytä olis! When In Rome kertoo ikisinkku Bethistä jolla on unelmaduuni Guggenheimissa, ja elämään mahtuisi Suuri Rakkaus joka ei - harmi kyllä - ole vielä astunut kuvaan. Lähtiessään pikkusiskonsa hätäisesti järjestettyihin mutta sitäkin hulppeampiin häihin Roomaan hän tutustuu komeaan Nickiin joka kuitenkin päätyy suuteloimaan toista naista häähumun keskellä. Kuten kunnon nainen ainakin, Beth riipaisee kuoharikännin ja hetken mielijohteesta poimii itselleen muutaman matkamuiston rakkauden suihkulähteestä. Little did she know, tällä idealla on kohtalokkaat ja aivan järrrrrrkyttävän hauskat seuraukset joita elokuva keskittyy selvittämään. Onnellisesta lopusta tulee luonnollisesti plussaa :)


Kaikki kuvat Googleloitu leffojen nimillä.

2 kommenttia:

  1. Nuo muut onkin tullut katsottua, mutta tää vika pitää selkeesti vilkaista jossain välissä. Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Joo suosittelen lämpimästi, mun lemppari näistä kaikista tässä mainituista :)

    VastaaPoista