30.8.2010

Slut Loppu Over (and out)

Nyt se on tullut.

Se hetki, jota jokainen täysjärkinen ihminen odottaa vähiten koko vuodessa.

Kirosana, jonka käyttämistä blogosfäärissä on vältelty ensimmäisistä helteistä alkaen.

Nimittäin SYKSY.

JEEE! Elokuu loppuu huomisen jälkeen ja voin huoletta alkaa kaivamaan kaapista syysvaatteita, enää edes kesäkuukaudeksi laskettava elokuu ei pakota mua vetäsemään farkkushortseja päälle vähintään kerran viikossa ihan vaan siks, että on KESÄ. En missään nimessä väitä, ettenkö nauttisi kesästä, mutta alkusyksyn viileessä ilmassa vaan on sitä jotain :) Ihan mahtava fiilis kun ulkona on niin kylmä, ettei pärjää ilman takkia! Bileeeeeeet. Sitäpaitsi syyskuun alku tarkoittaa kaiken muun hyvän lisäks sitä, että mun murumussumurmeli a.k.a Joolz täyttää vuoden (mihin aika häviää?) ja päästään juhlimaan synttäreitä Lappeenrantaan. Roadtrippiä siis!

Lisäksi syyskuun alku merkkaa sitä, että Lady GaGan keikkaan on enää 1,5kk ja mun synttäreihin vaivaiset seittämän viikkoa. SEITSEMÄN. Sen jälkeen en enää ikinä oo teini, joten voin heittää hyvästit arkipäiväkänneille, mansikkasiiderille ja ihmissuhdedraamalle ikuisiksi ajoiksi. Terve menoa, ei tuu ikävä. Kakskymppisten kunniaks haluun järkätä jotkut kivat bileet, suunnitelma on kasassa mutta toteutus lievästi sanottuna vaiheessa :D Tästä tosin syytän SK-ravintoloiden ja Feverin myynnin hitautta, hyvää peeärrää jättää vastaamatta tiedusteluihin yksityistilaisuuksista, oli ne sitten kuinka pieniä tahansa. Höh.

Viikonloppu meni hitaissa merkeissä, pe-la yönä nukuin melkein 16h ja senkin jälkeen vielä väsytti ja oli kuumeinen olo. Illan suunnitelmat siis peruuntui siltä osin mitä niitä oli suunniteltu, ja jäin kotiin makaamaan siihen asti että kaveri tartti kyytiä Graniin kasin maissa. Kömmin väsyneenä ylös sängystä ja ajattelin että illasta tulee iisi keissi - toisin kävi. Kotiin pääsin puolikuolleena puol viiden aikaan yhen megariidan ja parin edestakaisen Helsinkireissun jälkeen, olin siis autolla liikenteessä koko illan ja yllättäen väsyneenä ja nälkäsenä sekä vähän kipeenä saatiin yhen kaverin kanssa aikaseks ihan jäätävä riita. Tosi kiva. Olin vähän maassa sen jälkeen, mutta onneks pojat piristi mua ja kotiin päästessä olin jo melkein hyvällä tuulella :)

Eilisen päivän ohjelma oli Tillin kanssa hengailua, ekaks makuunissa ja sen jälkeen ABC:n nurkkapöydässä. Juoruiltiin taas vaikka mistä ja suunniteltiin tulevaa, pohdittiin omaa kämppää ja kaikkea muuta fiksua. Ei päästy yhtään eteenpäin suunnitelmissa mutta olipahan ainakin hauskaa :D Perjantaina ollaan muuten menossa kattomaan Seksiä ja Propagandaa, koska lupasin jo toukokuussa yhelle kaverille että käytäis katsastamassa hänen näyttelijäntaidot :) Näin kirjoitetaan näytelmästä Teatteri Toivon sivuilla:

"Helsinkiläisen Teatteri Toivon musiikkipitoinen "Seksiä & Propagandaa" kertoo hyvästä fiiliksestä, bilettämisestä ja tietysti ihanasta - kamalasta seksistä!

Kaksi hekumallista miesjumalaa kyllästyy katsomaan aina samoja juttuja: he ottavat ohjat omiin käsiinsä. Ja niin lähtee nuorten aikuisten lauantai- illan huuma käyntiin.

Tämä produktio on kannanotto suomalaiseen ahdistukseen ja niihin teatteriesityksiin, joista yleisö lähtee ahdistuksissa pois, katsottuaan pari murheellista tuntia esitystä siitä, miten huonosti meillä kaikilla menee."


Jään jännityksellä odottamaan millasta settiä sieltä tulee, hui kamala :D Se pieni konservatiivi mussa huusi hallelujaa kun näin noita promokuvia, onneks liberaali-Anne on se hallitseva puoli tässä ja säästyn toivottavasti traumoitta. Sitäpaitsi tän on PAKKO olla kivempi vuoden annos sivistystä ku esimerkiks oopperan, nimimerkillä nukahdin alkusoiton aikana. Fo realzzzz. Ikää oli huimat 15 ja ooppera tais olla Sevillan parturi, tylsää :D

Anyways, innolla odottelen perjantaita ja viikonloppua ylipäänsä (kiva sanoa tälleen jo maanantaina), ensinnäkin ton perjantain takia ja toisekseen siksi, että lauantaina olis tarkotus lähteä pitkästä aikaa baanalle. Jollain kiristyskonstilla meinaan saada Tiinankin mukaan vaikka se olikin vähän vastahakonen. Mulla on ikävä kossukolaa ja -vissyä :( Ja bootyn sheikkaamista, pakko siis päästä johonkin!

Siihen asti harjottelen danssaamista viikonlopun puhkisoitetun seurassa, valmistautukaa järisyttävän hienoon kokemukseen :D

I present to you, Chiddy Bang - Opposite of Adults



ROCK ON!

9 kommenttia:

  1. Apua tuo Seksiä ja propagandaa vaikuttaa jännittävältä! Haluaisin kyllä kuulla tuosta (ja Lady GaGasta!) lisää myöhemmin (;

    VastaaPoista
  2. Joo ihan varmasti tulee juttua, vaikuttaa sellaselta maailmankatsomusta järkyttävältä tapaukselta että pakko analysoida puhki :D

    VastaaPoista
  3. oot niin paras!! hyvä kirjotus!

    VastaaPoista
  4. Kiitos biisistä, SYTYN!
    Ihana postaus jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  5. I KNOW?! Par biisi taas pitkiin aikoihin, ei vaan voi ylikuunnella sitä ettei ihan heti kyllästy :D

    VastaaPoista
  6. Postaaa useammiiiiiiin!!:)

    VastaaPoista
  7. Yritetään, yritetään, en vaan viittis mitään tyhjänpäivästä jaaritella montaa kertaa viikossa ettette ihan kyllästy :D

    VastaaPoista
  8. Katoin ton biisin nimeä että MIKÄ tää on, mut täähän on tää biisi! Eli menee kategoriaan monesti kuultu mutta kaikki nimet hukassa ja silti loistava.

    VastaaPoista