18.8.2010

"Whenever I start feeling sick, I just stop being sick and be awesome instead. True story."

Mistä tietää että on syksy? Siitä että pihlajiin tulee marjat, joka aamu on vähän viileämpää töihin lähtiessä ja koulut alkaa. Yks asia on myös täysin varma syksyn merkki - flunssa. Mä en välty elo-syyskuun nuhistelulta koskaan, ja tällä kertaa se iskikin poikkeuksellisen aikasin. Fuuuck.

Olo on kurjista kurjin, varsinkin kun tiiän että moni muu on vielä lomalla ja jotkut jopa ulkomailla sillä välin kun mä niiskutan nenää toimistolla. Töissä on edelleen kivaa ja tykkään tästä, mutta kipeenä kaikki on kyllä ihan perseestä. Onneks enää 6h ja pääsen kotiin makaamaan ja kattomaan leffoja ja ties kuinka monetta kierrosta How I Met Your Motherin jaksoja! Kattooko kukaan muu sitä, kuka on teidän lempparihahmo? Itse tykkään aika paljon Lilystä ja Barneysta, jonka suusta tän postauksen otsikkokin alunperin on :)


Lempparijaksoa en osaa nimetä, niitä on niin monta ja kaikki on vähintäänkin loistavia! Poikkeuksena neljännen tuotantokauden loppupuolen jaksot, jotka oli vähän vasemmalla kädelä hutastu. Voi kyllä johtua siitä, että molemmat pääosassa olevat naiset oli raskaana (siis IRL) ja sen takia sit jouduttiin vähän tekemään kompromisseja kuvakulmien ja muidenkin juttujen suhteen. Viidennellä kaudella meno parani, mutta kyllä mä kuitenkin ehkä liputtaisin ekan kolmen ja puolen kauden puolesta jos olis pakko valita!

Niin, se flunssa vois nyt painua huitsin helvettiin kun perjantaina olis ohjelmassa Jooooooolzzzz ja Lappeenranta, enkä haluu tartuttaa ketään. Mukava pikku ajomatka duunin päätteeks, ei siinä mitään. Cocista ja eväitä mukaan niin kyllä se siitä! Työkaverilta oon saanu myös hyviä neuvoja tän paskaolon karkottamiseen, esim. inkivääristä keitetty tee ja vahvat kurkkupastillit tavalliseen teehen liotettuina. Ja kurkumakin kuulemma tappaa bakteereita, samoin valkosipuli, eli pitää varmaan kokkailla tänään illalla sit kaikkee ihanaa litkua :D Ruoaks ajattelin lasagnea, eiköhän sillä määrällä rasvaa, valkosipulia ja juustoa ainakin henkinen tuska helpota. Vähän särkylääkkeitä kyytipojaks ni jaksaa taas! Mun silmäkin on taas vähän paremmassa kunnossa enkä enää näytä demonilta, katotaan miten se reagoi nyt taas piilareihin...

3 kommenttia:

  1. Se, joka sanoi valkosipulin tepsivän on erittäin oikeassa. Se on ihmeainetta ja toimii oikeasti!!

    VastaaPoista
  2. Ai oikeesti vai? :D Luulin että se on vaan jotain vanhojen mummojen höpinää, mut kai mä sit kokeilen! Toimiikohan marinoitu valkosipuli ku en viittis alkaa raakoja syömään... :P

    VastaaPoista
  3. otsikko ! paras ! barney on ihan ehottomasti loistavin :D rakastan sitä. ja marshallia. rakastan noita kaikkia. ted on vähän ärsyttävä.

    VastaaPoista