20.12.2010

Kolme yötä jouluun on...

...laskin aivan itse. En oo koskaan kyllä ollu hyvä matikassa :) Mutta ainakin joululomaan (joka kestää mulla huimat kolme päivää) on enää kolme yötä!

Oi vitsi, en malta odottaa kinkkua ja lanttulaatikkoa ja rosollia, rupee melkein itkettämään ajatus siitä että saan niitä neljän lyhyen päivän päästä<3

Neljän lyhyen päivän päässä on myös se hetki kun pitäis olla kaikille lahjottaville lahjat, mulla ei oo vieläkään yhtään kappaletta. Suunnitelmana oli hankkia kaikille kummeista ja mummeista lähtien jotain kivaa, mutta aika ja raha tuo tässä vaiheessa tiettyjä esteitä... Joten pitää nyt kattoa keille kaikille löydän jotain kivaa. Miksen hoitanu tätä pois alta sillon syyskuussa kun ekan kerran suunnittelin joululahjoja?! Tänään sit vika yritys ennen ku meen mamitsun luo saunaan, jos ei löydy ni jääkööt ilman. Prkl.

Tätäkin toivon, harmi ettei resurssit riitä :( Kuva we♥it

Viikonloppu meni oikein kivasti, perjantaina oli tosiaan läksiäiset tyttöporukassa ja oli hauskaa vaikka jostain syystä ei oikeen maistunu alkoholi, olin siis liikenteessä yhen siiderin ja kahen mustikkashotin voimin. Käytiin Humlegårdenissa ja Herkussa, kummassakin paikassa oli aika hirvee meno mutta Herkussa soitettiin sentään hyvää musiikkia joten tanssittiin sitten siellä reilu tunti ennen ku alettiin valua kotiin päin. Taksijonossa todistin sitten jotain todella noloa, kun kaks reilu kolmekymppistä naishenkilöä kaatuili selälleen ja kikatteli jotain käsittämätöntä jostain miehestä nimeltä Tomi ja "hihi ku oli niiQ iha vitu nössö!!11 Ja sil oli pieni!11!" Jos musta tulee tollanen niin luvatkaa heittää mut katolta, jooko?

Launtaina oikeestaan vaan nukuin, eilen käytiin Maran kanssa sushilla Sushibar+Winessa, oli ihan TÖRKEEN hyvää, suosittelen :) Siinä syödessä juteltiin sit vaikka mistä ja aihe eksy uuteenvuoteen joka on ihan liian pian eikä mulla oo senkään varalle mitään suunnitelmia. Pohdiskeltuani siinä vähän aikaa että mitä vois tehä, päädyin siihen että haen sushitarjottimen Masabista, pari hyvää leffaa ja järjettömän määrän karkkia ja vietän illan kotona. Kaikki kaverit on poikaystäviensä kanssa ja mua ei ihan hirveenä kiinnosta olla se kolmas pyörä, varsinki ku uusivuosi on aina vähän sellanen pariskuntien juttu. En osaa selittää miks mulla on sellanen mielikuva, mutta silti harmittaa jo valmiiks se ajatus että joutuisin hengailemaan itsekseen sillä välin kun seurustelevilla ihmisillä on kiire keskenään - mieluummin oon sit koko illan yksin. Eikä tässä oo sen suurempaa angstia mukana, musta on oikeestaan ihan virkistävä ajatus viettää se ilta kotona ekaa kertaa moneen vuoteen ja herätä aamulla ilman krapulaa kun kaikki muut kärsii hirveissä tuskissa :D Tai mistä sitä tietää jos vaikka saan kutsun villeihin sukulaisbileisiin, sit on kyllä ehkä PAKKO mennä... 

Nyt on muuten ilmestynyt tonne sivupalkkiin Islanti-countdown, alkaa uhkaavasti vähentyä noi päivät siinä... Siitä voi sit kurkkia että kuinka kauan mulla on päiviä jäljellä Suomen ihmemaassa, huhhuh että alkaa jännittää :D Tietenkään en oo sen(kään) eteen tehny mitään, tarkottaa sitä että vaatekaapit ilosessa sekamelskassa, tuliaiset hankkimatta ja liput etsimättä. Kyllä, hävitin mun matkalipun... Hätätapauksessa löydän sen varmaan jostain sähköpostin uumenista. Lehtitilaukset oon muistanu peruuttaa, samoin kuntosalin jäsenyyden, että eipä tässä noiden muutaman megahomman lisäks mitään ihmeempiä oo jos ei mitään kamalaa satu. Vaatekaappien siivoominen vaan on aina yhtä tuskasta hommaa, varsinki sit ku yrittää selvitellä et mihinkä niitä kannattais antaa. Tällä kertaa heivaan varmaan kylmästi UFFin laatikkoon, jos jotain superihanaa tulee vastaan niin siskot ja kaverit saa sit ne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti