31.12.2010

To "do" -list

Oonko kertonu jo teille, että aika menee mun mielestä hurjan nopeesti? Entä oonko kertonu, että lähden
viikon (se on seitsemän päivää!) päästä viideksi kuukaudeksi Islantiin? ENKÖ?!

Asiahan kuitenkin on niin, että kolme kuukautta on mennyt hurjan nopeasti ja kaikki ne pienet jutut jotka oon jättänyt tekemättä vainoaa mua nyt... Muunmuassa se vaatekaappien siivous, jonka ajattelin hoitaa jo marraskuussa mutta se on niin saatanan tylsää etten oo vieläkään tehnyt asian eteen mitään :D Jos olisin rikas, niin heittäisin kaikki vaatteet pois ja ostaisin uusia tilalle, mut sitä rahaa ei valitettavasti kasva puussa. Nyt nimittäin ei löydy kaapista muutaku leggingsejä, toppeja, neuleita ja tunikoita jotka on kaikki vähän tylsiä eikä yhtään persoonallisia - maksaisin vaikka mitä jo joskus joku kokoais mulle sellasen söpön pienen vaatevaraston jolla pärjäisin elämäni loppuun asti. Ketään kiinnostuneita?

Jostain kumman syystä veri vetää myös alennusmyynteihin, vaikka järki sanoo että nyt jos koskaan pitäisi säästää jokaikinen penni, eikä sinne matkalaukkuun kuitenkaan mahdu hirveetä vaatevarastoa... Painorajoitushan nimittäin on 20kg :( Viimeksi tänä aamuna kuuntelin räkänaurua kun tuskailin asian kanssa, rakas isukkini oli nimittäin sitä mieltä, että edes meikkivarastoni ei mahdu siihen painorajoituksen sisään :D Nyt saa sitten heittää ehdotuksia, mitkä kannattaa jättää pois laukusta ja mitä ilman en tule pärjäämään. Shampoot ja muut tollaset on tietysti itsestäänselvyys, otan vaan pienet purkit mukaan etten joudu käyttämään hostien varastoja - ostan sitten periltä isommat purnukat. Fööniäkään ei ONNEKS tarvii mukaan, huh. Muttamutta... Mistä tiedän, millasia meikkejä haluun käyttää siellä? Olisko viisainta vaan pakata mukaan meikkivoide, puuteri, ripsari ja muut perusvehkeet ja sitten vinguttaa korttia siellä jos tulee äkillinen himo korallinväriseen huulipunaan? :D Mistä tiiän minkä paidan haluun viikon tai kahen päästä laittaa päälle, kun yleensä valitsen vaatteet viis minuuttia ennen kun painelen ovesta ulos? APUA!

Meikeistä puheenollen, katoin tossa yks ilta uudestaan niitä before/after -kuvia mitä otin siitä meikkivoiteesta ja onhan ne aika surullisia... Joten huomenna uus yritys, mähän tietysti herään pirteänä vuoteen 2011 kun juon illalla pelkästään mehua (tää on aiheuttanut kaveripiirissä monta hämmentynyttä ilmettä ja noin viiskyt "ai ootsä kipee?" -kysymystä) ja syön sushia. Ja karkkia. Yöllä nakkeja ja perunasalaattia. Onneks on uusvuos niin voin sitten luvata, että alotan dieetin ja urheilun ja vaikka mitä muuta, hehe. No ei mut oikeesti, en ees tiedä paljonko painan tällä hetkellä mutta veikkaisin että kymmenen-viidentoista kilon pudotus ei tekis ainakaan yhtään haittaa... Jatkan samalla linjalla, eli ei mitään vaakoja vaan peilikuvan mukaan, onneks nyt on bookattu se tanssikurssi Islantiin ja vois vaikka pitää pienen herkkulakon siellä, niin kurjalta ku se kuulostaakiin. Nyyh.

Hyvää uutta vuotta 2011!


Ennen lähtöä pistän kuitenkin vielä elämän risaseks ja Tiinan kanssa ollaankin suunniteltu se yks sushireissu vielä ens viikoks, se että saan sitä sushia mahan täydeltä myös tänään ei yhtään helpota sitä himoa mikä mulla on jo valmiiks kun ajattelen Sushibarin lounasmenua :D Ah.

Sit siihen itse listaan, käyn täällä aina sit muokkailemassa tätä kun homma on hoidossa:

-vaatekaappien siivous
-arvioiva ajo
-kakkosvaiheen ratapäivä
-tuliaisten ostaminen
-matkalaukun hankkiminen
-vaatteiden pyykkääminen
-piilarinesteiden, ulkoisen kovalevyn ja isomman muistikortin ostaminen

Eikai mulla muuta sen ihmeempää, en ainakaan muista... Se kyllä ei todista yhtään mitään. Uus kone on edelleen harkinnassa, nimittäin nykyinen päätti sit ottaa ja sanoa sopimuksen irti NYT :D Ihan tosikiva, siinä ei toimi äänet tai jos toimiikin, niin ne särisee ja pätkii. Uuteen "isoon" läppäriin ei oo varaa, eli pitänee pärjätä sit miniläppärillä jos nyt ostan sen. Huoh.

P.S. Rakastan typeriä inside-juttuja, terkut vaan Aleksille :D

Kuva

2 kommenttia:

  1. Vinguta visaa huulipunahimon iskiessä, näin neuvoisin. Ja muutenkin ota vain välttämättömintä vaatetta mukaan, silä voit hommata aina lisää. :)

    Ja jos oikein paniikki yllättää, käske porukoiden mennä sun vaate/meikkivarastoille ja muodostaa paketti, mullekin lähetettiin _kaikki_ bilevaatteet jälkeenpäin :DD

    VastaaPoista
  2. Joo ehkä se on ihan hyvä idea :D Kaapeille en uskalla käskeä isukkia kaivelemaan, kun ei se kuitenkaan ymmärrä mitä tarkotan... Joudun siis ostamaan kaikki uutena. Voi mua raukkaa :D

    VastaaPoista