17.10.2011

Vauhdikas viikonloppu

Millonkohan viimeks olis ollu näin täynnä ohjelmaa viikonloppu!

Perjantaina hain pullollisen viiniä Alkosta ja läjän sushia Masabista (well hello, uus kuuma myyjäpoika!) ja kirmasin kotiin Damonin ja McDreamyn pariin. Tarkotuksena oli katsoa myös Cast Away, koska Tom Hanks=♥, mutta heräsin kylmään todellisuuteen joskus yhen jälkeen kun lätkähallista palaillut isukki paukkas ovesta sisään ja kysy meinaanko nukkua silmälasit päässä ja tietokone sylissä. No en.

Lauantaina heräsin, söin, kävin suihkussa ja näyttäydyin serkun synttäreillä. Illalla röhnötin sängyssä ja dippailin nachoja salsaan.

Sunnuntaina heräsin, tein ruokaa, söin ja loppupäivän röhnötin sängyssä leffojen ja Toblerone -jämien parissa.

En oikeen ymmärrä, että miks muistutan turvonnutta pullataikinaa. Mun elämäntavathan on oikein terveelliset ja malliesimerkki nuorisolle. Jotain mätää tässä nyt täytyy olla...

Ainaki näin monta hyvää leffaa, tai oikeestaan vaan yhen. Loput oli sellasta kuraa että alta pois. Ohjelmistossa oli Crazy Stupid Love (Ryan Gosling, Julianne Moore, Steve Carell, Emma Stone...), Äidin Poikaystävä (Michelle Pfeiffer, Paul Rudd) ja Monte Carlo (Leighton Meester, Selena Gomez, Katie Cassidy).

Mä annan vinkin:



Voi Ryan minkä teit. Ihanku en olis jo ollut tarpeeks rakastunut suhun The Notebookin jälkeen - ei, sun piti vielä mennä ja riisua paita pois. Ei sillä että muissakaan näyttelijöissä olis varsinaisesti mitään vikaa ollut, mutta muhun nyt vaan sattuu iskemään tollaset bad boy gone good -tyyliset, photoshopatun näköset kuumikset.

No mutta, leffa oli tosi hauska ja suosittelen ehdottomasti kattomaan jos osuu kohdalle! Noita kahta muuta en kyllä parhaalla tahdollanikaan voi kehua, tai Monte Carlo vois ehkä sopia Disney Channelin faneille ;) Itsehän en koskaan edes vilkaise ko. kanavaa. Ikinä. Paitsi sillon jos sieltä sattuu tulemaan Hannah Montana tai Good Luck Charlie tai Wizards of Waverly Place tai...

Nyt on kuitenkin taas maanantai ja edessä viis päivää porkkananpureskelua ja "etkösäsiisvieläkäänosaa?" -tsemppejä. Oi onnea. Onneks perjantaina sentään on hyvä tekosyy käydä taas näyttämässä naamaa Alkon viinihyllyillä ja Masabin tiskillä kun vuosia napsahtaa mittariin yksi liikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti