17.3.2010

f (x)= 3x²+6x-4 f '(x)= 6x+6 eli derivointia ja vähän muutakin vointia

Kekseliäs otsikko eikö vaan? :D Ilmottelen siis, että en oo kuollu ja kuopattu vaan erittäin elossa ja hyvinVOIVA, hehe. Siitäkin huolimatta, että joudun derivoimaan ja laskemaan eksponenttifunktioita tai jotain sinnepäin 6h/viikko. Matikantunnin mietelauseita ois lisää tuolla vihossa, jotain ihan järkevääkin asiaa, mutta en tiiä jaksaako niitä kukaan lukea (10 sivua!) joten jätän niiden julkasun hautumaan pariks päiväks :)

Pari pääasiaa voisin kuitenkin poimia sieltä esiin.

-Ylioppilasjuhlia oon suunnitellu tasan tarjottavien ja juomapuolen verran, haluisin sinne couscous-salaattia, kreikkalaista salaattia, voileipäkakut (liha ja kala, tai vaihtoehtosesti pelkkä kala ja lihakakun tilalle kinkkupiirakkaa), juustokakkua ja täytekakku. Mahollisesti (jos siis jaksan tehä) niin myös tavallista suklaakakkua ja suolasiin vielä lisäks itse tehtyjä lihapullia :)

-Oon miettiny vähän sellasia postausideoita jotka keskittyis selvästi yhteen asiaan kerralla, eikä pelkästään mun hyvin kiehtovasta elämästä kertomiseen... Esimerkiks leffa-arvosteluja, jotain uusien kosmetiikkatuotteiden esittelyä/testausta, muuta vastaavaa? Heitelkää mielipiteitä ja ideoita :)

-Sitten haluisin esitellä yhen biisin jota oon nyt fiilistelly tässä viikkotolkulla!



Eiks ookki ihan älyttömän hyvä!? KYLLÄ!

Noniin, ei siellä matikanvihossa varmaan muuta kiinnostavaa ollu paitsi hirveetä valitusta viikonlopun jälkeisestä morkkiksesta joka painaa vieläki päälle. Helpotin sitä tänään Sokoksen 3+1 -päivillä uudella kuivashampoo-hiuslakka-surffisuihkeella, jonka Nelliina jo esittelikin. Huomenna pääsee testailemaan toden teolla, ei haittaa vaikkei kauheesti toimiskaan kun hintaa oli se 3,5€ :D Niin, ja helpottihan ahdistusta myös uus paitamekko, jonka laitan päälle lauantain häihin ja josta laitan kuvia vasta sen jälkeen koska nyt oon liian laiska lataamaan kameraa... Mukaan tarttu perinteisesti myös Freemanin kosmetiikkaa ja mansikkapusuja tälle yhdelle (monessakin suhteessa) herkkuperseelle. Itserakkaus ja oman kehon arvostus kunniaan! ;)

Eipä tässä kai muuta, paitsi...

MAKUUNISSA ON LEFFARALLI! Kaikki leffat -50%, siis ihan kaikki! Nyt joka tyttö ja poika ylös, ulos ja Makuuniin hakemaan vaikka 2012 tai jos malttaa odottaa lauantaihin niin saatavilla on myös Uusikuu eli hyväkroppasia miehiä ja joku turha ämmä niiden seassa seikkailemassa :)


Kuva täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti