28.3.2010

I hate it when parties don't start because Ke$ha doesn't walk in

Huh mikä viikonloppu taas takana!

Perjantaina oltiin Fabricissa juhlimassa vikaa kertaa ennen YO-dieettiä, yhyy :( Pitää nyt kattoa pystynkö mukamas olee kaks kuukautta tipattomalla, epäilen vahvasti :D Päällä oli uus mekko, valitettavasti ainoo kuva siitä mun päällä on peilin kautta otettu ja tärähtäny, meillä ei oo kotona mitään paikkaa mihin saisin kameran ottamaan kuvaa itselaukaisijalla ja kukaan ei ollu kuvaamassa mua, joten... tässä olis!


Joo ehkä se YO-mekkolaihdutus tulis tosiaan tarpeeseen, hyi hitsi :D

No anyways, oli ihan superhauskaa ja kun mentiin sinne ennen kahtatoista niin saatiin koko illan kaikki juomat -50%. Siitä voi olla montaa mieltä et oliks se sit hyvä juttu vai ei... Jossain vaiheessa iltaa A:n naama alko ottaa päähän ihan tosissaan ja meinas hermot mennä useempaan kertaan, mut sit tapasin vanhoja koulukavereita jotka juhli kirjotusten päättymistä. Hengailin sit niiden kanssa loppuillan ja tutustuttiin paremmin :) Pojat on niiiiiiiiiiiiiin paljon hauskempia randomkännikavereita ku tytöt!

Jollain konstilla sain Tiinankin Mäkkärin kautta kotiin vaikkei se sitten hetkeen tajunnutkaan että miten on päässy tänne, aamulla ei yllättäen ollu yhtään huono olo. Outoa. Lauantai meniki sitten yleisesti hengaillessa, kävin Sellossa ostamassa leggingsit mut Hennesissä törmäsinki sit söpöihin tennareihin. Normaalisti en voi SIETÄÄ tennareita ja muita vastaavia, mutta kevätvaatteisiin ei sovi talvikengät ja ballerinoilla on liian aikasta lähteä hyppimään ulos ku tiet ui loskassa ja vedessä :D


Näillä mennään siis siihen asti, että voin hyvillä mielin vetästä avonaiset kenkulit jalkaan :)

Illalla tein piristykseks kinkkupiirakkaa ja fetasalaattia ja nautiskelin niistä Kunniattomien Paskiaisten parissa. Oli parempi leffa ku odotin, ei silti mikään loistava. Nyt jatkan laiskottelua ja voisimpa vaikka kattoa Coco Avant Chanelin, en oo ranskalaisten leffojen fani mutta Audrey Tautou on ihana!

Hyvää Palmusunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. katoin et tos kuvas ois ollu lily allen ! .... :''D

    VastaaPoista
  2. Hahah, kiitos :D No lohdutan sua, et oo eka joka on tehny ton virheen. Viime vuonna Rukalla tuli aika outo tilanne vessassa ku joku tuntematon nainen kävi selitää et meinas tulla pyytämään nimmaria kunnes tajus ettei Lily välttämättä vietä lomiaan lasketellen :)

    VastaaPoista