15.11.2010

Day 04 – What you ate today

Syömisen osalta aamu alkoi vähän kankeasti kun oli vielä niin huono olo, joten otin sitten vaan vitamiinit eli kalanmaksaöljykapselin, biotiinia ja Calcichewia sekä lasillisen vettä.


 Töissä join vettä ja sitrushedelmien makuista vihreää teetä kahen makeutustabletin kanssa.

Yhen aikoihin lähin lounaalle ja söin lihaperunasoselaatikkoa. Lounaan jälkeen join vielä lisää vettä ja tavallista teetä. Söin melkein kokonaisen rasiallisen vihreitä Sisuja ja sain inhottavia flashbakkeja lauantai-illasta...


Kotiinpäästessä kävin hakemassa Sellosta uuden kännykän ja pyörähdin samalla sushi-paikan kautta hakemassa boksin, jossa oli kaheksan erilaista makia ja neljä nigiriä. Jälkkäriksi Brunbergin tryffeleitä, parasta suklaata IKINÄ<3



Illalla söin vielä kourallisen maissilastuja ja salsaa sekä mandariinin. Äsken Paula teki vielä vadelma-banaanismoothieta joten mä vähän matkin ja tein oman satsin sitä, nyt maistan puolikkaan lasillisen ja aamulla juon loput :)

Tällästä tänään, tietysti olis VOINU syödä terveellisemmin mut pääsin vähän innostuu siinä vaiheessa kun tajusin että ruoka ei enää okseta ja sit lähti lapasesta ;)

Kuvat we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti