21.11.2010

Vastauksia

Tässä olis nyt vastauksia niihin muutamaan kysymykseen jotka sain, toivottavasti saatte edes jotain uutta musta selville! :D

- Hirveimmät treffisi?
En oikeestaan oo deittaillu kauheesti, kaikki aikasemmat jutut on ollu sellasta epämäärästä ja -virallista tapailua jonka aikana ei oikeestaan oo käyty treffeillä vaan pelkästään hengattu yhessä. Kamalimmat treffit sanan varsinaisessa merkityksessä tapahtu sillon kun olin kai 16v :D Tapasin tän pojan (no sillon se oli MIES ku sillä oli ikää hurjat 20v...) lukion ykkösen päättäreissä Espalla ja sovittiin sitten, että nähdään joskus uudestaan. Kun sit pari viikkoa myöhemmin tavattiin niin poika vei mut vanhempiensa kämpille ja istutti mut tupakansavusille antiikkisohville kuuntelemaan kun se kerto huumeongelmastaan ja siitä miten kukaan nainen ei ikinä tuu olemaan sille niin hyvä kun sen oma äiti. Tais vielä vähän itkeäkin... Needless to say, mä en viipynyt kamalan pitkään vaan keksin jonkun tekosyyn minkä varjolla pääsin sit karkaamaan kotiin sieltä :) Aika kesy kokemus monen muun hirveimpiin treffitarinoihin verrattuna.

- Mihin uskot vai uskotko mihinkää?
En usko mihinkään jumalaan, mutta ihan täysin varma en voi olla siitä, etteikö jotain höpöhöpövoimaa olisi olemassa. Sanoisin siis, että olen ateisti huonoina päivinä ja agnostikko sitten vähän parempina päivinä.

- Ootko koskaan varastanu?
En ole koskaan varastanut kaupasta/vastaavasta, pikkusiskoilta oon kyllä vieny karkkia ja vähän nuorempana harrastettiin puolin jos toisinkin Paulan kanssa sitä, että vietiin toisiltamme tavaroita ja syytettiin sitten ihan pokkana esim. kavereita tai pienintä pikkusiskoa :D Moraalitonta!



- Millanen sun lapsuus oli?

Siitä päätellen, että vieläkin muistelen lapsuutta kaihoisasti niin varmaankin hyvä. Asuttiin suurin osa mun lapsuudesta Jupperissa (ja sinne kaipaan vieläkin), meillä oli iso piha ja hiekkalaatikko sekä pari keinua joten oltiin aika onnekkaita ;) Välillä päästiin Paulan kanssa alle kouluikäisinä pitkäksikin aikaa kylään mummille Lappeenrantaan ja siellä vietettiin kyllä kissanpäiviä kun mummi teki hyvää ruokaa ja saatiin kaikkien jakamaton huomio kun oltiin siellä :D Aika pitkään saatiin olla myös päiväkodista kotona, kun isi jäi hoitamaan meitä kotiin ja sillon vietettiin aikaa meiän serkkujen kanssa jotka ei myöskään vielä ollu päikkärissä. En muista, että meillä olis kotona koskaan riidelty tai mitään, ja sellanen yleismielikuva mulle on jäänyt että oltiin aika onnellisia :)



- Ootko ollu koulukiusaaja tai -kiusattu?
Jotain pientä härnäämistä oli ala-asteella puolin ja toisin, mutta varsinaista kiusaamista ei koskaan. Olin liian kiltti kiusatakseni ja niin sinisilmänen etten olis varmaan ees huomannu vaikka joku olis mua pahemmin kiusannu...

- Millasia ihmisiä inhoot?

Sellasia, jotka ei koskaan löydä mitään hyvää mistään, aina vaan valitetaan, haukutaan ja vingutaan. Myönnän, että itekkin sorrun välillä hirveään valittamiseen ja kaikki on pasCaa, mutta jos tällänen jatkuu satunnaisia kertoja kauemmin niin mulla kärähtää hermot.  Sit inhoon myös äärettömän itsekeskeisiä ihmisiä ja hassua kyllä, myös sellasia ihmisiä jotka ei välitä itsestään yhtään. Niin rasittavaa, arrghhh :D Näiti olis vielä paljon lisää, mutta sanompa nyt viimeseks vaikka sellaset ihmiset, jotka lyttää ja polkee toisia. Kyllä te tiedätte sen tyypin, joka aina vähättelee muiden saavutuksia, nauraa ivallisesti toisten ehdotuksille yms. Mua alkaa aina hirveesti harmittaa jos esimerkiks nään, että jonkun äiti tai isä tekee tätä omalle lapselleen... Ja sit niistä lapsista kasvaa niitä ihmisiä jotka EI VÄLITÄ ITSESTÄÄN YHTÄÄN.

- Millainen olet kavereiden kesken? Huomion keskipiste, hiljainen sivusta seuraaja...etc?
Vaikee sanoa, riippuu niin kavereista. Siinä porukassa missä useimmiten liikun, ollaan kaikki aina yhtäaikaa äänessä mutta myös hyviä kuuntelemaan toistemme juttuja :) Oon ollu aika onnekas kavereiden suhteen kun ollaan niin samanlaisia... Sit taas vähän tuntemattomammassa porukassa seuraan enemmän sivusta ja osallistun keskusteluun vaan jos musta tuntuu että mulla on jotain järkevää lisättävää siihen, kun taas noissa ekaks mainituissa porukoissa päästelen välillä suustani mitä sattuu :D


- Paras tapa saada hyvälle / huonolle tuulelle:

Paras tapa saada mut hyvälle tuulelle on sushi, suklaa ja hyvä seura. Jos vielä saunan ja iiiihanan lämpimän, pehmeän sängyn+mahdollisuuden nukkua niin pitkään ku haluaa heittäis siihen päälle, niin oisin enemmän kuin onnellinen :) Huonolle tuulelle mut saa helpoiten leikkimällä tyhmää, valittamalla turhista asioista ja olemalla överilaiska.

- Ostitko sen kännyn ;)? Jos niin mitä tykkäät?
Ostin! Tykkään tosi paljon varsinki tosta qwerty-näppäimistöstä (ja kirkkaan pinkistä väristä), mulla niin meni hermo siihen perusnäppikseen joka ei tunnistanu mun omia sanoja ja niitä piti sit aaaaaina näpytellä sinne uusiks... Kännykältä en vaadi mitään ihmeyksiä, toi on tarpeeks perusmalli että osaan käyttää sitä ja esimerkiks mahdollisuus datailuun on vaan plussaa :) Kamera ja musiikkisoitin sinäänsä aika turhia ja ottaisin ne pois jos saisin.
 

- Tunteesi koskien elämää Islannissa? Mitä pelkäät? Mitä odotat? :)
Pelkään sitä, että en löydä oikeeta otetta elämään kodin ulkopuolella vaikka yritys on kova, ja sitä ettei lapset viihdy mun seurassa :D Odotan sitä, että pääsen ihan älyttömän hienoon paikkaan asumaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin ja luomaan toivottavasti loppuelämän kestäviä suhteita sekä perheen että muidenkin kanssa. Miinuspuolena se, että joudun jättämään Suomeen kaikki vanhat kaverit ja perheen, mut onneks se on tosiaan vaan viis kuukautta ja se on loppupeleissä tosi lyhyt aika! Niin lyhyt, että varmaan tulee ihan kamalaa sit ku joudun lähtemään sieltä pois...


- Mikä haluaisit olla isona?
En vielä tiiä (odottelen tässä inspiraatiota), mutta sellanen työ mitä rakastan on ihan must. En vois ikinä kuvitella itseäni missään paskaduunissa jota raadan niska hiessä seuraavat 50 vuotta, mieluummin sit elän vähän säästeliäämmin ja teen sellasta työtä mistä nautin edes vähän :) Uskoisin, että päädyn joko johonkin toimistoon tai sit vaihtoehtosesti opettajaks jos vaan jaksaisin panostaa niihin pääsykokeisiin...


- Suurin ikäero sun ja säädön välillä?
Sellasen pitempiaikasen säädön kanssa varmaan vuosi tai pari, baarisäädöistä en mee ihan takuuseen mut heittäisin et max. seittämän vuotta.

- Turhin ostos viimeaikoina?
En itseasiassa ihan viimeaikoina oo mitään kauheen turhaa ostanut(!), mutta sanotaan vaikka että yks musta mekko joka loppupeleissä onkin enhkä vähän liian iso mulle. Onneks se on helposti korjattavissa ja Tiina lupautu mulle ompelijattareks :)

- Tökeröin iskulause, joka sulle on esitetty?
Oltiin Tiinan kanssa joskus viime talvena Fabricissa ja juotiin siinä ihan rauhassa jotain drinkkejä kun pari poikaa tuli meidän juttusille. Puhuttiin niiden kanssa vähän aikaa ja ne pyys meitä jatkoille (tms.), sanottiin kuitenkin ettei taideta tällä kertaa lähteä. Pojat jatko yrittämistä ja loppukaneettina oli että "come on, tulkaa nyt... Ette te kuitenkaan meitä parempaa edes sais ;)" Tarviiko kertoa lopputulosta? :D

- Lempparivaatekauppa?
Ulkomailla Topshop, Forever21 ja Miss Selfrige (+Asos), Suomessa Vero Moda, Vila ja Zara.

- Lempikengät (+ kuva!!)
Mun kenkävarasto on naiseksi vähän surullinen (mulla on ehkä viidet käyttökelposet kengät) ja tällä hetkellä lempparit on varmaankin Zarasta ostetut mustat peruskorkkarit.



- Unelmatalo
Sellanen missä on isot makuuhuoneet kaikille perheenjäsenille, jättimäiset ikkunat, korkeet katot ja SAUNA!! Tällänen olis kiva, mutta jos realistisempaan suuntaan lähetään niin meiän vanha koti Jupperissa on mun aikuiselämän unelmakämppä :) Siellä tosin ei oo jättimäisiä ikkunoita tai korkeita kattoja, mutta sellanen kodin fiilis on kyllä noita kaikkia tärkeempää.

- Ruuanlaittobravuurisi?
Tavalliset kotiruuat (makaronilaatikko, nakkikastike, jauhelihakastike, kanawokki, lasagne, lihamureke...) ja niiden lisäksi sit sellanen joka onnistuu aina on kotitekoinen pizza, tortillat ja uunilohkoperunat lisäkkeellä X :) En siis oo mikään gourmet-kokki, mutta pystyn ruokkimaan perheen ja noista ainakin yks ruoka on sellanen joka kelpaa kaikille porukasta riippumatta. Reseptin kanssa onnistuu sit melkein mikä vaan, jos ei mistään ravintolatason kokkailuista kuitenkaan puhuta :D
                                                                         ..........

Tadaa, siinä oli vastaukset teidän (kaikkien kolmen) kysymyksiin :D Jos joku keksii vielä lisää niin kysykää ja vastailen taas sit ihan kommenttiboksissa :)


BTW, I realized that Google Translations of my blog may lead to some veeeery disturbing misunderstandings, so if there are any readers translating the text (I know there's at least a few ;)) please ask if you don't understand something and would like me to explain :)

3 kommenttia:

  1. Voi luoja miten putosin ekan ja neljännen vastauksen kohdalla.. en voi lopettaa hihittämistä! :D
    Olet aivan huippuihana!
    Onneks mulla on vähän vähemmän vastaavia kokemuksia siitä syystä, että seurustelin ton kriittisimmän ajan.. huh!

    Ja jumaliste toi tökeröin iskulause.. mua alko oikeen vituttaa toi, miten helvetis kukaa saa päähänsä sanoo tollasta. Ei hitto mikä jäätyminen :D

    VastaaPoista
  2. Ai kamala noita sun hirveimpiä treffejä.. En kestä :D

    VastaaPoista