7.11.2010

Writer's blog... block

Niimpä niin.

Jälleen kerran se on täällä, hyvät naiset ja herrat, nimittäin tyhjän paperin kammo. Toisin sanoen multa on loppunut aiheet joista jaaritella ja joudun kiusaamaan teitä tarkoituksettomalla ja täysin päämäärättömällä lätinällä. Tänkin lauseen kirjottamiseen meni aikaa noin kymmenen minuuttia, koska nyt kertakaikkiaan vaan ahistaa keksiä mitään kerrottavaa :D

Hmmnh. No, voisin alottaa helpoimmasta eli siitä että opin taas vähän lisää islantia - ég tala ekki íslensku. Tulee olemaan hyvin, hyvin käyttökelpoinen lause muutaman ekan viikon ajan haha... Alkaa vähän jännittää toi lähtö vaikka siihen on vielä aika tarkkaan 2kk, mua pelottaa että kärsin ihana kamalasta koti-ikävästä ja linnottaudun taloon sisään puoleks vuodeks, toisaalta taas suunnittelen jo innoissani tanssitunteja (oi kyllä! Nimimerkillä ei rytmitajua tai koordinaatiokykyä) ja uusiin ihmisiin tutustumista, ISLANTIIN tutustumista, perheeseen tutustumista ja kaikkea uutta jännää. Pakko myöntää että odotan myös vähän sitä, että millanen Anne tulee Islannista kotiin sitten kesällä. We'll just have to wait and see :)

Torstaina oltiin Tillin kanssa mun kokeen jälkeen sushilla ja leffassa, yritin shoppailakin mutta en löytäny mitään!? WTF? No kaks kirjaa ostin, mutta kerron niistä sit vähän myöhemmin kun se toinen on noudettavissa (ja luettu) eli jossain vaiheessa ens viikolla :)

Leffa oli Napapiirin Sankarit, pakko myöntää että suomalaiset osaa tollasen tässäkin leffassa viljellyn mustan huumorin kyllä hienosti :D Suosittelen kaille, kannattaa mennä katsomaan. Ainoo mikä mua vähän häiritsi oli niiden näyttelijöiden murre, ei kuulostanu yhtään aidolta vaikka enhän mä edes itseasiassa tiedä miten Kolarissa sit oikeesti puhutaan...

Nyt sit siihen pääasiaan, eli mulle tuli tosiaan tiistaina postissa se SignatureMineralsin paketti ja oon ihan innoissani palaillu ajassa taaksepäin niitä testaillessa. Mä jopa reipastuin päivällä, kaivoin esiin vaaaaaaaaaaaaaanhan Italian Voguen ja käytin sitä taustana mun upeille übertaiteellisille meikkiotoksille!

Yllhäältä alaspäin lueteltuna aurinkopuuteri (Goddess), poskipuna (Buff Apricot), finishing veilit (Soft Radiance ja Translucent) ja meikkivoide (sävy 2.3)


Naamasta en saanut hyvää kuvaa itse otettua, mutta lupaan että jokainen joka uskaltautuu kokeilemaan näitä, rakastuu! Signature Minerals on moneen muuhun merkkiin verrattuna tosi halpa, tää paketti jossa tuli mukana myös kuus näytepurkillista tavaraa makso postareineen Jenkeistä 34€ ja saapui perille VIIKOSSA! Jos ette uskalla ostaa sikaa säkissä, on mahdollista tilata myös pelkät samplerit postikulujen hinnalla (n. 7€). SM:n tilauksen voi maksaa luottokortilla tai PayPalilla - mulla ei oo luottokorttia mutta PayPal löytyy ja se on tosi yksinkertainen käyttää ja pelastaa monessa paikassa missä muuten pitäis olla luottokortti :) eBay -ostoksiin ehdoton!

Se siitä tältä erää, meitsi painelee nukkumaan jos pystyn, mulla on nimittäin vielä 20min jäljellä 30 Days of Nightin kakkososaa... Hrr.

3 kommenttia:

  1. voi juku, mua kyllä kans jänskäis lähtee mut heeey, kai sä vielä päivittelet sitten sieltäkin :)) sun on si pakko poistua sieltä talosta että on jotai mistä raportoida ;)

    VastaaPoista
  2. Osaatko neuvoa miten paypal laitetaan visa electroniin? :> Tekisi niin mieli tilata tuolta mutten osaa paypalin kannsa värkätä. Kiitos edes pienistä neuvoista.

    VastaaPoista
  3. PayPal on tosi helppo käyttää, tässä ohjeet tosi yksinkertasesti:

    1) Rekisteröidy
    2) Sähköpostiin tulee jotain pasCaa, seuraa ohjeita
    3) Siellä on sellanen kohta missä lukee "register card", painat sieltä ja valitsen kohdan VISA (tätä käytetään myös Electronin kohdalla), sitten täytät sinne kortin tiedot: card number on se etupuolen pitkä numero, expiration date voimassaolopäivä (kortin etuosassa myös) ja security number on kortin takana oleva kolminumeroinen luku.

    En muista tarkkaan mitä seuraavaks tapahtuu, mutta mun mielestä PayPal varmistaa tilin oikeuden ja rekisteröitymisen sillee, että se ottaa tililtä jonkun 1,5€ joka sitten palautetaan kun ekan kerran käytät PayPalia ostamiseen. Tähän menee muutama päivä :)

    Sit ku haluut maksaa PayPalilla esim. tuolla Signature Mineralsin sivuilla, niin kokoot vaan haluamasi tuotteet ostokoriin ja meet kassalle. Siellä kysytään PayMent methodia, valitset PayPalin ja se vie sut sinne sivulle mistä kirjaudut sisään ja vissiin vielä kerran varmistat kortin numerot yms. Sit vaan entterii niin pitkään että tulee thankyout ja welcomeagainit! Maksu veloitetaan sun tililtä parin päivän kuluessa (menee ekaks normaalisti katevarauksiin).

    Jos jäi jotain epäselvää niin kysy ihmeessä lisää, yritän neuvoa paremmin :)

    VastaaPoista