17.11.2010

Day 06 – Your day

5.35 Herätyskello soi. Kapuan silmät ummessa sängystä hakemaan kännykän ja hiljennän herätyksen torkkunapilla.

5.40 Herätyskello soi uudelleen. Painan torkkunappia

5.45-6.00 Kello soi vielä kolme kertaa, joista jokaisen ignooraan ja jatkan nukkumista.


6.06 Isi paukkaa huoneeseen ja käskee hilata perseen ylös sängystä.

6.08 Istun vessan lattialla täydellisessä koomassa ja mietin jaksaisinko mennä suihkuun vai pesenkö hiukset kuivashampoolla.

6.15 Päädyn pitkällisen pohdinnan ja pienen torkkuhetken jälkeen kuivashampooseen.

6.17-6.30 Tappelen kuivashampoon ja hiuslakan kanssa. Hermostun ja paiskin tavaroita.

6.32 Seison vaatekaapin edessä ja pohdin päivän vaatetusta. Lupaan itselleni, että joku päivä vielä siivoan vaatekaapin ja ostan sellasia kuteita joissa viihdyn seuraavat kymmenen vuotta. Hermostun taas ja paiskin lisää tavaroita. 

6.45 Aloitan meikkaamisen ja mietin, miksi en ole aamuihminen vaikka nukkuisin 12h yössä. Kiroan ihon alimpaan helvettiin ja säälin itseäni pikkuisen, koska mulla on kipeä afta. Hermostun, mutten paiski meikkejä. 

7.12 Pesen hampaita ja mietin, mitä ostaisin Alepasta evääksi.

7.27 Puen takin päälle ja kipitän Alepaan, päätän ostaa HK:n bolognesea, kolme omenaa ja kuivattuja karpaloita.

7.37 Ehdin bussiin JUST JA JUST, uppoudun ajatuksiini ja kuuntelen iPodia.

8.04 Saavun työpaikalle, syön jugurtin ja keitän teetä.

8.12-13.14 Vastaan puhelimeen, mietin kuinka tyhmiä ihmiset ovatkaan ja kirjoittelen tulevaiuuden postauksia blogiin. Luen nettilehdet, blogit ja au pair -juttuja, syön Sisuja ja juon toisen kupillisen teetä.


13.16-13.50 Syön lounasta ja luen vanhaa Kotivinkkiä, keitän lisää teetä.

13.52-15.00 Tulen takaisin työhuoneeseen aulan kautta, hoidan puhelintilauksen oikealle omistajalleen ja harkitsen soittamista kirjakauppaan koska mun tilaama kirja ei VIELÄKÄÄN ole saapunut. Luen lisää blogeja ja kirjoitan omaani.

15.02 Soitan isille ja kysyn tuleeko se hakemaan mua. Puhelimen toisesta päästä kuuluu epämääräistä mutinaa jonka tulkitsen myöntäväksi vastauksesti. Samalla huomaan jonkun ihmeellisen stmbolin kännykän näytössä ja mietin, kannattaisko ehkä kuitenkin tutustua siihen manuaaliin. Nauran sisäisesti lyhenteelle RTFM ja päätän perehtyä ohjeisiin kun pääsen kotiin.

15.05-16.15 Datailen ja vastaan välillä puhelimeen. Iltapäivällä ei tule enää niin paljoa puheluita kuin aamulla, joten ehdin lukea kirjaakin. varttia yli neljä pääsen kotiin, sammutan valot ja suljen koneet.

16.25 Isukki tulee toimistolle ja pääsen autoom istumaan. Jutellaan seuraavan viikon tiistaista, kun nähdään mun kummitädin entistä miestä päivällisen merkeissä :)

16.45 Tullaan ovesta sisään ja huomataan ettei jääkaapissa oo mitään ruokaa. Käyn kaupassa hakemassa maitoa, salaattitarvikkeet, mustikkasoppaa ja mandariineja.

17.15 Salaatti on valmis, katson pari jaksoa Greyn anatomiaa ja How I Met Your Motherin uusimman jakson.




18.25 Lauantai-iltana tavattu kiva poika yllättää puhelulla. Sovitaan että nähdään joku päivä :)

18.50 Aamuherääminen alkaa ahdistaa jo valmiiksi. Mietin, pitäiskö mennä nukkumaan jo yheksän aikaan. Päätän kirjoittaa päivän postauksen valmiiksi jo aikaisin, ettei tarvitse sen takia pysyä hereillä.


Here you go! Tässä oli mun keskiviikkopäivä, kiinnostavaa tää mun elämä... Nyt lähen vielä kattomaan vähän sitä Greyta ja ehkä syömään hieman suklaata, huomenna keskitytään sitten maailman PARHAASEEN ihmiseen <3

Kuvat (ylläysyllätys) we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti