13.9.2010

Back on track

Mun elämä palaa tänään raiteilleen kun Jenkeissä polkaistaan käyntiin television fall season. Vitsi että mä oon odottanu tätä! Tänään alkaa Gossip Girlin 4. tuotantokausi, oh how I missed you<3

                                                                             Kuva
Kolmas kausi jäi niin kutkuttavan jännään paikkaan, että hyvä kun oon pysyny housuissani tän koko kesän, ihan jäätävän pitkiä taukoja noi jenkit pitää näissä sarjoissa... En kamalasti viitsi tässä kertoa kauden tapahtumista, ettei Suomi-tahtiin katsovat tai sarjaan vasta tutustuvat spoilaannu, mutta O M G mikä meininki siellä Upper East Sidella onkaan! Katsooko kukaan muu tätä? Onko teillä lempparihahmoa? Mun suosikkeja on Blair ja Jenny, vaikka vähän palaakin hermo aina välillä niiden tempauksiin. Ne vaan on niin ihanan JULMIA ja samalla niin naiiveja, varsinkin Blair on kunnostautunut tässä bitch-osiossa ja Jennykin alkaa kiriä entisen Queen Been tasolle. Pojista tietenkin Chuck ja Nate, Dan on ärsyttävä mutta Chuckissa kiehtoo se pehmeä sisus mikä välillä aina pompsahtaa näkyviin ja Nate taas - no eiköhän se oo selvää miksi mä sitä tykkään katsella :) Ei oo kyllä Chuckinkaan ulkonäössä varsinaisesti mitään vikaa... Vaaralliset silmät, yes please! Mitäköhän neljännellä kaudella tapahtuu, sitä jään innolla odottamaan :)

Tiistaina alkaa mun viime kevään lempparisarja eli Life UneXpected. Sitä ei vissiin Suomessa olla näytetty, mutta suosittelen ehdottomasti etsimään ainakin pari jaksoa käsiin jos mustalla huumorilla höystetty moderni perhedraama (ja komeat miehet) kiinnostaa.

                                                                                Kuva
Sarja alkoi, kun 16-vuotias Lux (keskellä, Brittany Robertson) päätti syntymäpäivänsä kynnyksellä etsiä käsiinsä biologiset vanhempansa jotka olivat antaneet hänet adoptoitavaksi vuosia aikaisemmin. Hiljainen, hieman nörttimäinen Cate (Shiri Appleby) tuli raskaaksi lukion tanssiaisissa suositun Bazen (Kristoffer Polaha, Luxin vieressä) auton takapenkillä ja antoi tyttärensä adoptoitavaksi siinä uskossa, että hän saisi paremman elämän mitä 17-vuotias Cate pystyisi tarjoamaan Bazen liuettua paikalta vähin äänin. Luxin synnynnäisen sydänvian takia häntä ei kuitenkaan adoptoitu, joten kohtalona oli sijaisperheiden kierre.

Anyhow, kuuttatoista ikävuotta lähestyessään Lux päättää että haluaa päästä itsenäisen elämän alkuun ja eroon kurjista sijaisperheistä. Asiaa selvitellessä käy ilmi, että Cate ja Baze ovat vielä Luxin lailliset huoltajat, ja monen mutkan kautta päädytään tilanteeseen, jossa tuomari määrää vastahakoisen Luxin takaisin biologisten vanhempiensa huostaan. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella keskityttiin lähinnä seuraamaan kolmikon välien lämpenemistä ja muutamaa pienempää sivujuonta, silmät oli lykkä kosteena jakso toisensa jälkeen joko liikutuksesta tai nauramisesta. Suosittelen ehdottomasti! :)

Ensi viikolla seuraa sitten komediapläjäys Cougar Townin ja How I Met Your Motherin muodossa. HIMYMin oon jo aiemmin maininnu yheks mun all-time suosikeista ja Cougar Town on aika korkealla tällä samaisella listalla ihan pelkästään sen takia, että naispääosissa nähdään Courteney Cox (Frendit), Christa Miller (Scrubs) ja Busy Philipps. Niin hauskoja, varsinkin Christa Millerin esittämä Ellie saa mut kiemurtelemaan naurusta lähes joka kerta kun avaa suunsa. Jos Tuho-osaston Jordan sai nauruhermot kutiamaan, Ellie Torresilla on taatusti sama vaikutus :)

                                                                               Kuva
Ja Barney Stinsonin sanoja lainaten, "the mini-cherry on top of the regular cherry on top of the sundae of awesomeness that is my life"...

Greyn Anatomian seitsemäs kausi joka saa ensi-iltansa "tois pual lätäkköö niiku" 23.9. Mun elämän sokeri ja suola, pimenevien syysiltojen ilo, elämäni valo.

                                                                               Kuvat

Kun Greyn Anatomiaa aluksi alettiin näyttämään Suomessa, en saanut siitä mitään otetta ja suorastaan vihasin koko sarjaa, kunnes yhtenä kohtalokkaana ja hyvin, hyvin tylsänä kesäpäivänä vuonna 2009 satuin näkemään yhden kesäuusinnan ja sehän oli menoa sitten. Loppukesän aikana katsoin kaikki jaksot joita siihen mennessä oli ilmestynyt (viis tuotantokautta kaikenkaikkiaan, huh mikä homma :D) ja pääsin kärryille ennen kutoskauden alkamista. Onneks enää muutama hassu päivä, sitten saan takas MerDerin, Lexipedian ja Calliezonan<3

Menipäs telkkaripainotteiseks, katsotaan jos saisin kotona aikaseks vaikka kuvat niistä Asoksen paketissa tulleista tavaroista :) Mä lähen tästä vielä välipalalle ja jo reilun tunnin päästä kotiin, tänään on menny päivä tosi nopeesti!

1 kommentti:

  1. GB <3 Vei mun sydämeni kyllä täysin silloin kun sitä alettiin esittämään täällä Suomessa. Mua ärsyttää kun en saa sitä katsottua samaan tahtiin kuin mitä se ilmestyy Jenkkilässä! Ei siis auta muuta kuin seurata tätä vauhtia mitä sitä täällä esitetään :( Mutta Blair on mun ehdoton suosikki. Se on vaan niin kaunis että alunperin ihastuin siihen näyttelijänä sen takia. Mutta onnea sulle kun sä pääset seuraamaan jo 4.kautta :)

    VastaaPoista