27.9.2010

Lucky me

Viikonloppu oli ja meni taas, millon päättäjät ymmärtää tehdä työviikoista nelipäiväsiä? Kaks yötä rauhallista unta ei vaan oo tarpeeks vaikka miten jäis perjantaisin kotiin ja menis nukkumaan kaheksalta... Musta on tullu vanha. KAHEKSALTA nukkumaan?! Perjantaina?! Viimeks tällänen vääryys on päässy tapahtumaan varmaan joskus ala-asteella :D

Viikonloppu meni siis ihan rattosasti kotona hengaillessa, tein pikavisiitin kaupunkiin mut eipä siellä mitään mainitsemisen arvosta tapahtunu :) Tein supersiivouksen sinne katastrofialueelle joka myös mun huoneena tunnetaan, enkä enää osaa nukkua siellä kun se on niin siisti. Liian siisti ei oo kiva, pitää olla puolet vaatevarastosta lattialla ja tuolilla ennenku voin rentoutua ja nukkua hyvin...

Mun perjantaisen siivouksen keskeytti sähköpostiohjelman plinggg, ja paremman tekemisen puutteessa (nojoo, imurointi saatto olla kesken) kävin tarkastamassa meilit. Arvatkaas mitä, mä sain liput The Voicen muotiviikoille torstaiksi! Sillon siellä on mm. IVANAhelsingin New Yorkin muotiviikkojen "Where the fuck is my sailor?" -näytös, Mangon näytös ja nähdäämpäs myös Antti Tuiskun esiintyminen... jee. Lisäks on paljon pienempää ohjelmaa, pukeutumisneuvoja, pikameikkejä ynnä muuta kivaa! Oon ihan superfiilareissa tosta, vähänkö hauskaa! Lisäks lokakuussa on tulossa muotimessut, sinnekin olis kova hinku eikä liputkaan maksa kauheesti... Saisinkohan vaikka Paulan mukaan? ;) Mutta mutta, yksi kysymys ylitse muiden: WHAT TO WEAR?

Nyt kyllä tulis mamilta huutia jos se tietäis minkä(hintasen) vaatekappaleen ostamista suunnittelen, löysin nimittäin jo kauan himoitun Marimekon Alina-mekon torstaina, mutta mun silmään M-koko vaikutti vähän liian teltalta (vaikka kyllä pikatiedustelu Nelliinan kommenttiboksiin jätti mulle sellasen käsityksen että mekon mallin kuuluu olla aika väljä) joten jäin odottelemaan toisesta liikkeestä saapuvaksi S-kokoa. Nyt sit odottelen soittoa sieltä kaupasta ihan liekeissä ja niiiiin hermostuneena, entä jos se S on liian pieni ja se yks ainoa M-koko tällä välin myyty pois? Apua! kattokaa nyt, eihän ilman tällästä voi kertakaikkiaan elää... Ja hintakaan ei oo paha jos oikeen vääntää asian omaksi edukseen :D Suomalaista designia pitää tukea ja silleen.


Perhanan Blogger, voisin kirota alimpaan helvetin kolkkaan ton uuden kuvanlataustsydeemin joka teki nyt nähtävästi paluun... SE EI TOIMI, ikinä, koskaan!

Mekko on ihana (ainoo mikä tällästä sottapyttyä vähän epäilyttää on helman valkoisuus, onneks kyseessä on 100% puuvilla eikä mikään sitä hienompi kangas), ajatelkaa missä kaikkialla sitä vois käyttää! Töissä, juhlissa, muotiviikolla, Lady Gagan keikalla, mahdollisuudet on lähes rajattomat. Jos päätän törsätä koko tänhetkisen tilin katteen tohon mekkoon ni pakkohan sitä on sit käyttää :D Mutta hei, sehän on lähestulkoon moderni klassikko, ei voi mennä pieleen kun ton kanssa yhdistää mustat sukkikset ja korkkarit. Toisin ku Marimekko, mä pukisin ton mekon ylhäälle kiinnitettyjen hiusten ja dramaattisemman silmämeikin seuraksi, avokkaiden kanssa ja valkkaisin korut niin että ennestäänkin aika siveä kaula-aukko ei peittyisi vaan korut laskeutuisivat rinnan korkeudelle. Mut hei, mitäs mä muodista tiedän :D Arkena joku pitkä yksittäinen ketju tai ei koruja ollenkaan, juhliin vähän helmiä kaulalle (mustia ja valkosia jos haluaaa olla matchy-matchy, piristykseks sopii itse kunkin lempiväri, olkoot se sitten punainen, sininen, keltainen tai vaikka pinkki) ja menox sano Annie Lennox!

Oonhan nyt perustellu tarpeeks tätä hankintaa, oonhan? Antakaa mulle siunaus niin kipitän hakemaan tän heti kotiin kunhan se paketti suvaitsee laskeutua Selloon! Miten kauan muka voi mennä kahden pääkaupunkiseudun liikkeen välisissä postituksissa? En jaksa odottaaaa-a-a-a-a-aaaa...

Näin muuten ihan superoutoja unia viimeyönä, niissä seikkaili esimerkiks Sanna ja pari vanhaa ööh, tuttavuutta villien teinivuosien alkupäästä, tosin Sannan nimi ei ollut Sanna vaan Elise ja sovittiin blogien kommenttibokseissa adoptiolapsiin liittyvistä asioista. Selvästi vietän liikaa aikaa näiden blogien parissa kun ne tulee jo uniinkin :(

4 kommenttia:

  1. Aah kyllä toi sun suunnitelmas asustaa mekko on hemmetisti parempi kun toi Marimekon stailaus. Ja onhan kolttu itsessäänkin jo kaunis. Todellakin saat synninpäästön tossa asiassa!

    Munkin oli muuten heti tän luettuani mentävä osallistumaan noihin muotiviikkojen lippuarvontakilpailuihin:)

    VastaaPoista
  2. Jes! :D Tää riittää, nyt tarvii enää toivoa ettei se oo liian pieni...

    VastaaPoista
  3. Hei vähän toi mekko on makee, ei sellanen minkö heti huomaisin henkarissa mut ton mallin päällä näyttää just hyvältä! toivottavasti se M:ä on vielä jäljellä! käyppä muuten kattoo mun blogi siellä odottaa sua haaste ;)

    VastaaPoista
  4. Oho, makee uni! :DDDD Kiitos piristyksestä!

    Huomaan itekin, että mulla on oma pieni maailma täällä blogosfäärissä, mut se ei kuitenkaan oo mun unissani... vielä. 8)

    Upea mekko, I'll keep my fingers crossed for you! (;

    VastaaPoista