22.6.2010

Maalaismaisemaa

Käytiin tänään hakemassa pikkusisko mummilta, lähin mukaan vähän alakulosissa fiilareissa aamuisen kampaajareissun jälkeen. Letistä ei oo kunnollista kuvaa, mutta se on LYHYT. Paljon lyhyempi mitä halusin. Oli varmaan joku häikkä kommunikaatiossa, no onneks hiukset kasvaa aina takasin mutta siihen asti joudun kyllä kärsimään aika hirveessä kampauksessa :D Laitan huomenna kuvaa tai jotain, nyt ei vielä pysty...


Se on Paavo! Ihana piiiiiäni hömppä jonka lempiharrastuksiin kuuluu syöminen, nukkuminen, syöminen, syöminen, syöminen...


Oli pakko vähän fiilistellä tota maisemaa, en viime kesänä mun mielestä käyny mummilla kertaakaan eli toi kesän landeilu meni multa kokonaan ohi. Mutta NYT! Lauantaina lähen harrastamaan samaa vähän lisää ja käyn Lappeenrannassa :)


Tässä on Kara, 12-vuotias saksanpaimenkoira<3 Ihan mielettömän symppis tapaus, huomaa kyllä että ennen niin reipasta koirulia alkaa painaa vanhuus :(

Asiasta ensimmäiseen, voi helvetti että pännii noi hiukset! Viimeks mulla on ollu tälläset kasilla ja ihan totta, näytän ihan kasiluokkalaiselta taas enkä tykkää tästä yhtään. En muista millon viimeks oikeesti olisin ollu epätyytyväinen kampaajan tekosiin, tästä ei kyllä voi syyttää ku ihan omaa napaa vaan. Olis pitäny selittää paremmin tai jotain. Muuten oli kyllä tosi asiallista ja upeeeeeeeeeeeta palvelua, suosittelen! Kampaajana mulla oli advanced stylist Sanni, ja Tiina kehu omaa kampaajaansa myös, vissiin Linda. Nää kaks siis ainakin testattu täällä! Tykättiin molemmat, olkoonkin että mä näytän kananmunalta :D Mut niinku sanottua, omapahan oli vikani etten avannu suuta tarpeeks ajoissa. Tyhmää.

Nyt voisin kyllä lopettaa tän hiusangstin ja mennä nukkumaan, huomenna on kiireinen päivä! Illalla mennään ainakin Tiinan, Nannan ja yhen vanhan vaihtarin Marian kanssa Huumaan, en tiiä onks jotain muita tulossa (toivottavasti!?), mutta hauskaa pidetään silti! :)

3 kommenttia:

  1. No alukshan sitä on pienemmästäkin hiusmuutoksesta ihan järkyttävä morkkis, mulla ainakin. Mutta kyllä se helpottaa ja yhtäkkiä huomaakin tottuneensa ja jopa tykkäävänsä uudesta tyylistä. Se erilaisuus siinä usein kammoksuttaa.
    Ja hei Paavolla on ihan samat harrastukset ku mulla!

    VastaaPoista
  2. aaaw, what a cutie:) I wish I could spend time with horses too, it's been way too long...

    VastaaPoista
  3. Kata: Toivotaan :) Kyllä näihin tottuu, ei se siitä oo kiinni :D Vaan siitä että en haluu näyttää munapäältä (kirjaimellisesti tällä kertaa...) montaa kuukautta.

    Me ollaan sit sun ja Paavon kanssa samiXii, jee! ;D

    Sandra: I know :) He's so cute!

    VastaaPoista