20.6.2010

Sadepäivän "piristys"

Viimeaikoina oon kattonu ihan ÄLYTTÖMÄSTI leffoja, on tää työttömän elämä hankalaa kun aikaa löytyy vaikka muille jakaa... Päätin sit esitellä teille parhaimmiston ja kaikkia seuraavia suosittelen lämpimästi!


Remember Me sijoittuu 2000-luvun alun New Yorkiin ja se kertoo parikymppisestä Tylerista joka muutamien mutkien kautta rakastuu opiskelukaveriinsa Allyyn. Tyleria ja Allya yhdistää molempien menneisyydessä tapahtuneet tragediat: Ally menetti äitinsä pikkutyttönä ja Tylerin isoveli teki itsemurhan 22-vuotispäivänään.

Enempää juonesta en paljasta, mutta kerrankin oli kyllä sellanen elokuva jonka loppu yllätti ihan täysin ja aiheutti ihan hillittömän pitkän itkukohtauksen. Kannattaa katsoa yksin ja ison nenäliinapaketin kanssa :) Kuva täältä.



Dear John (Haikein terveisin) perustuu Nicholas Sparksin samaa nimeä kantavaan kirjaan ja sijoittuu sekin 2000-luvun alkupuolelle. Elokuva kertoo Johnin ja Savannahin rakkaustarinan: John on sotilas ja tapaa lomalla kotikaupungissaan kevätlomaa viettävän Savannahin. Pari rakastuu toisiinsa palavasti ja vannoo pysyvänsä yhdessä Johnin palveluksen päättymiseen asti. He kirjoittavat toisilleen pitkiä kirjeitä ja rakkaus kestää välimatkan, mutta miten käy kun Johnin palvelusta pidennetään?

Tää on toinen elokuva jonka kanssa nenäliinat oli mulle hyvä kaveri, välillä tuntu että piilarit olis liuennu silmiin :D Kuva täältä.


The Greatest on tarina perheestä joka yrittää selvitä vanhimman poikansa kuolemasta. Bennet kuolee auto-onnettomuudessa, jossa myös hänen tuore tyttöystävänsä Rose oli osallisena. Bennetin vanhempien ja pikkuveljen yrittäessä selvitä surustaan Rose astuu mukaan kuvioihin suuren uutisen kanssa - hän on raskaana ja odottaa Bennetin lasta. Perheen isä Allen ottaa Rosen avosylin vastaan, äiti Grace ei ole yhtä innoissaan tulokkaasta...

Jälleen kerran niin hiton surullinen leffa, että itkin silmät päästäni. Ihan kivaa olla näin hemmetin tunteellinen. En tiedä miten tää tulee Suomeen vai tuleeko vaan vuokralle, jos saatte jostain käsiinne niin katsokaa ehdottomasti! Rosea näyttelee ihan älyttömän söpö Carey Mulligan joka oli tänä vuonna myös Oscar-ehdokas roolistaan elokuvassa An Education. Mä niiiiiiiin haluisin, että mullekin sopis tollanen letti!


Careyn kuva täältä ja elokuvajuliste täältä.

Tässä oli vähän tälläsiä vakavampia leffoja, myöhemmin on tulossa postaus oikeesti pirteemmistä elokuvista joihin oon (yllättävää kyllä) jääny vähän koukkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti