15.6.2010

Smile and wave boys, smile and wave...

1. Tältä näytin muutama vuosi sitten.

 Tää kuva on otettu 2007 keväällä koulun bileissä. Tätä vanhempia kuvia ei kyllä kehtaa näyttää kellekkään, tääkin on niillä rajoilla :D En nimittäin ollu mikään tyylikäs ilmestys lukion alkuaikoina...

2. Toisinaan olen myös hyvin edustava.


Tää taas on otettu talvella Gran Canarialla, heräsin aamulla darrasena ja yritän kai syödä jotain aamupalaa hyvin seksikkäästi ilman meikkiä ja housuja, hiukset paskasina. Nam<3

3. Tästä kuvasta voi päätellä mitä harrastan.


Tuskin tarvii selitellä sen enempää :D Otettu viime kesänä kun käytiin Tillin kanssa Virossa.

4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle.


Aah<3 Tonne haluun vielä joskus takas, Miami Beach ja vuosi 2007 kun lomailtiin koko perheen voimin Jenkeissä muutama viikko :)

5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessa.


Se suriseva kysymys on, että mitä oon ottanu ja kuinkahan paljon. Sama lomamatka ku edellisessä kuvassa, eli kesä 2007 Cincinnatissa mun kummitädin luona joka sillon vielä asu siellä :)

6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen.



Oon joskus vuosia sitten ollu SM-tason cheerleader (kuulostaapa hienolta), mutta tosiaan vaan junnutasolla. Pääsin kuitenkin kerran kisaamaan niissä SM:issä ja se oli ihan superhauskaa, tää on siis sieltä ja jengihän oli Golden Spirit Saints!


Tahtoisin myös elää uudestaan lakkiaispäivän vaikka siitä onkin vasta pari viikkoa :)

7. Muun muassa nämä ihmiset ovat huippuja!



Ylimmässä kuvassa Julezzzzzz ja Paula, keskellä Tiina ja alimmassa meiän koira Sara, jolla on elämää suurempi ego ja vähän vinksahtanu pää :D (Hups, tässä kysyttiinki ihmisiä... Sara on kuitenki aikamoinen persoona ni eiköhän se nyt mee tähän kategoriaan ;))

8. Minua ei naurattanut.


Ylemmässä kuvassa ollaan museossa Cincinnatissa, en muista mikä mätti mutta joku oli pielessä ja meitsillä paska päivä... Alempi kuva on vissiin joskus ollukki täällä ja siinähän mä tosiaan kärsin aikamoista krapulaa Tukholmassa :D

9. Tämä on mielestäni kaunis kuva.



Ylemmässä kuvassa ollaan Tiina kanssa rannalla, sekin on vissiin joskus näkyny täällä mutta mä vaan tykkään siitä niin paljon! Toi aurinko tulee kivasti ja koko kuvassa on vaan niin hyvä fiilis. Alempi kuva on otettu meiän entisen talon pihasta, veikkaan että 2008 syksyllä mut saattaa olla aikasemminkin.

10. Lopuksi paras kuva ikinä!


Ei ehkä paras kuva IKINÄ, mutta paras minkä jaksoin ettiä ku alko vähän kyrpimään noiden miljoonan kuvan läpikäyminen :D Tälläset haasteet on musta kivoja kun voi uppoutua pariks tunniks vanhoihin kuviin ja muistella mitä on tullu tehtyä. Löyty muunmuassa aika hyvin piilotettuja pusukuvia entisten poikaystävien (ja Tiinan :DDDDD) kanssa plus vauvakuvia mun nyt jo viisvee serkusta. Siks noissa joissain kuvissa onki vähän huono laatu, ne on otettu vuosiavuosia sit ja TOSI paskoilla kameroilla. Eiköhän niistä silti nää sen tärkeimmän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti